ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης: "Θα πετύχει ο Νίνης στην Ιταλία"

Κατσουράνης: "Θα πετύχει ο Νίνης στην Ιταλία"
INTIME SPORTS

Σίγουρος ότι ο Σωτήρης Νίνης θα πετύχει στο Καμπιονάτο με την φανέλα της Πάρμα εμφανίστηκε σε δηλώσει του ο Κώστας Κατσουράνης.

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του Σωτήρη Νίνη έπλεξε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Ιταλός άσος μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για την μεταγραφή του 22χρονου άσου στην Πάρμα λέγοντας ότι θα τα καταφέρει.

Ο Κατσουράνης χαρακτήρισε τον Νίνη ως έναν νέο Τζιοβίνκο και σημείωσε ότι μπορεί την πρώτη χρονιά να έχει προβλήματα αλλά εν συνεχεία θα είναι ολοένα και καλύτερος.

"Ο Νίνης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δυνατός, αν και μόλις 22 ετών. Η Πάρμα σίγουρα έκανε πολύ καλό deal" ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης στην ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercato, σχολιάζοντας την επισημοποίηση της απόκτησης του Σωτήρη Νίνη από την Πάρμα.

"Δουλεύει πολύ σκληρά και έχει πολλές δυνατότητες. Ο Νίνης είναι ένας νέος Τζιοβίνκο. Βέβαια, η πρώτη του χρονιά στην Ιταλία θα είναι δύσκολη. Πιστέψτε με, όμως, θα βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια και θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής" συμπλήρωσε ο "Κατσούρ" για τις δυνατότητες του Νίνη.

Η έκπληξη ήρθε στο τέλος, όταν ο Πατρινός μέσος αποκάλυψε ότι μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, σκέφτεται την προοπτική της Ιταλίας:

"Παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα, διότι είμαι και φίλαθλος της Γιουβέντους. Από του χρόνου, όμως, θα υποστηρίζω, λόγω του Σωτήρη, και την Πάρμα. Είναι καλός μου φίλος και εξαιρετικός συμπαίκτης. Ποιος ξέρει, ίσως μόλις τελειώσει το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό να έρθω να παίξω και εγώ στην Ιταλία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ