ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά και χωρίς επιπλέον προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γυμνάστηκαν κανονικά την Δευτέρα το απόγευμα αλλά δεν είναι δεδομένο τι θα γίνει στην προπόνηση της Τετάρτης.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπορεί να μην είδαν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς την Δευτέρα, όπως περίμεναν, και να πήραν νέες υποσχέσεις για πληρωμή την Τετάρτη αλλά δεν απείχαν από τη προπόνηση.

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και όπως συνηθίζεται μετά από κάθε ματς η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς. Μάλιστα στη προπόνηση μετείχαν πάλι και όλοι οι παίκτες από την Κ20 που γυμνάζονταν με την πρώτη ομάδα το προηγούμενο διάστημα εκτός από την περασμένη εβδομάδα.

Δεν αποκλείεται άλλωστε αρκετοί εξ αυτών να είναι στην αποστολή της Κυριακής για το ματς με την Ξάνθη αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετές απουσίες.

Στα ευχάριστα της χθεσινής προπόνησης η παρουσία του Γιάννη Μπουζούκη σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης μετά από αρκετό καιρό λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Όσο για την προπόνηση των γκολκίπερ όπως αναφέραμε από το απόγευμα έγινε υπό τις οδηγίες του Ρόμπσον Ντος Σάντος, προπονητή τερματοφυλάκων των Νέων του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ