ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιωση ο Τζόρβας, δύσκολα ο "Μπουμ"

Ιωση ο Τζόρβας, δύσκολα ο "Μπουμ"
Ο Φερέιρα συγχαίρει τον Μπουμσόνγκ. INTIME SPORTS

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του "τριφυλλιού" για το ματς με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Τζόρβας ήταν απών λόγω ίωσης ενώ δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Μπουμσόνγκ που δεν προπονήθηκε κανονικά και την Δευτέρα. Θεραπεία Γιούρκας, Γκαρθία.

Μια πολύ σημαντική απουσία αναμένεται να έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο ματς με την ΑΕΚ, εκτός απροόπτου, καθώς ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν προπονήθηκε και την Δευτέρα.

Ο Γάλλος αμυντικός ακολούθησε θεραπεία, αφού οι ενοχλήσεις στη γάμπα συνεχίστηκαν έστω και σε μικρότερο βαθμό και είναι αμφίβολη σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με την "Ενωση".

Ολα θα εξαρτηθούν στην τελευταία προπόνηση την Τρίτη, εκεί που ουσιαστικά, θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, με τις πιθανότητες την παρούσα φάση να είναι ελάχιστες παρόλο που ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να σφίξη τα δόντια και ν' αγωνιστεί.


Ιώση ο Τζόρβας, θεραπεία Γιούρκας και Γκαρθία

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του την Δευτέρα στην προπόνηση και τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Ο διεθνής πορτιέρο απουσίασε δικαιολογημένα λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Εξάλλου, για την ρεβάνς με την "Ενωση" ο τεχνικός των "πράσινων" δεν σκέφτεται να αλλάξει πλάνα και να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Καρνέζη, όπως κάνει στο θεσμό του Κυπέλλου.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στην Παιανία, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρούπ.

Στη συνέχεια όσοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε με περιορισμούς σε μικρό χώρο.

Σεϊταρίδης και Λουίς Γκαρθία υποβλήθηκαν σε θεραπεία και την Τρίτη επίσης θα φανεί αν είναι καλά και συμπεριληφθούν ή όχι στην αποστολή.

Χωρίς Βύντρα με Ατρόμητο

Μετά την κίτρινη που δέχθηκε ο Λουκάς Βύντρα στο ματς με τον Εργοτέλη, ο διεθνής αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες και όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής απουσίας στο ματς με τον Ατρόμητο, για την 24η αγωνιστική, αφού νωρίτερα η παρουσία του στα ντέρμπι είναι απολύτως απαρίτητη.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βύντρα θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών" αναφέρει η ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ