ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το Sport24 αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Το Sport24 αξιολογεί και κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο "αιώνιο" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη στο "Γ. Καραϊσκάκης" με νικητή τους γηπεδούχους με 1-0.

ΣΤΙΛ: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο του "αιώνιο" ντέρμπι ο Στιλ τα πήγε εξαιρετικά σε όλη την διάρκεια του ματς, στο πρώτο ημίχρονο ταν σταθερός σε όλες τις εξόδους του και κέρδισε όλες τις εναέριες μονομαχίες ενώ είχε και μια διπλή σωτήρια επέμβαση στο 14' με δύσκολη επέμβαση σε σουτ έξω από την περιοχή. Πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια ο Άγγλος. Πολύ καλή η παρουσία του και στο δεύτερο μέρος με τον Στιλ να μην ευθύνεται στο γκολ που δέχεται καθώς η κεφαλιά του Αυλωνίτη δεν πιανόταν. Παράλληλα έχει πολύ σωστή αντίδραση στην φάση του πέναλτι καθώς ψαρεύει τον Μήτρογλου και πέφτει σωστά διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Από την πλευρά του δημιουργήθηκαν τα περισσότερα προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό καθώς δεν μπορούσε να ανακόψει τις επιθετικές ενέργειες του Αφελάι. Τον έχασε δυο-τρεις φορές και δημιουργήθηκαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Στιλ. Επίσης επιθετικά σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Η θέση του εξάλλου δεν είναι δεξί μπακ. Στο δεύτερο μέρος επίσης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Ολλανδό εξτρέμ. Επιθετικά ανέβηκε λίγο παραπάνω έβγαλε δυο-τρεις επικίνδυνες σέντρες οι οποίες όμως δεν αξιοποιήθηκαν από τους επιθετικούς των πράσινων.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος όντας ο παίκτης ο οποίος είχε επιφορτιστεί το μαρκάρισμα του Μήτρογλου ο οποίος δεν απείλησε την πράσινη εστία ούτε μια φορά. Παράλληλα βοηθούσε στο να καθαρίσουν οι φάσεις στα στημένα που κέρδιζε ο Ολυμπιακός. Ο Κουτρουμπής ξεκίνησε καλά και στο δεύτερο μέρος πάνω στον Μήτρογλου αλλά είχε λανθασμένη αντίδραση στο γκολ του Αυλωνίτη καθώς αυτός δείχνει να έχει επιφορτιστεί το μαρκάρισμα του. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα έχει και πάλι καλή παρουσία πάνω στον Μήτρογλου τον οποίο έχασε μόνο μια φορά.

ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο κόβοντας κάθε φάση που πήγαινε να δημιουργηθεί εντός και εκτός εστίας. Ο παίκτης επίσης με το μεγαλύτερο πάθος κάτι το οποίο φάνηκε και στην φάση που πήγε να διαμαρτυρηθεί για το φάουλ στον Πράνιτς. Καθώς επίσης και στο ότι ενώ ήταν τραυματίας από το πρώτο ημίχρονο συνέχισε και έπαιξε και στο δεύτερο μέρος μέχρι το 69' έχοντας και πάλι καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Ο "Σίφο" δεν άντεξε όμως και έγινε αναγκαστικά αλλαγή αφήνοντας την θέση του στον Μέντες.

ΝΑΝΟ: Καλό παιχνίδι και από τον Νάνο κυρίως αμυντικά. Ο Ισπανός δεν ταλαιπωρήθηκε αμυντικά πέρα από δυο-τρεις φάσεις στην διάρκεια του αγώνα στο δεύτερο μέρος ανέβηκε και επιθετικά έχοντας κάποιες καλές σέντρες, μια προς τον Ατζαγκούν που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ισοφάριση και μια προς τον Πέτριτς ο οποίος λανθασμένα ανακόπηκε.

ΛΑΓΟΣ: Καλή εμφάνιση από τον νεαρό μέσο ο οποίος είχε τον ρόλο του να "κλείσει" τον Τσόρι, όπως και πέρσι και τα κατάφερε. Ο Αργεντινός δεν απείλησε καθόλου τον Παναθηναϊκό στα 75' που αγωνίστηκε ο νεαρός μέσος ο οποίος ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο Λαγός προσπάθησε και επιθετικά να βοηθήσει τους πράσινους βγάζοντας σωστά την μπάλα από την άμυνα και έχοντας σωστές μεταβιβάσεις τις λίγες φορές που την πήρε στα πόδια του. Έδωσε την θέση του στον Δώνη στο 75' της αναμέτρησης στην προσπάθεια τω

ΜΠΟΥΙ: Ο Ολλανδός επιβραβεύθηκε για την καλή του παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αϊντχόφεν και βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι. Δεν τα πήγε καλά όμως στην διάρκεια που αγωνίστηκε καθώς στο 62' αντικαταστάθηκε από τον Πέτριτς. Ο Μπούι δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα όταν έγινε κάτοχος της, είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις που όμως δεν στοίχισαν αλλά του έλειπε και το πάθος και η ψυχή που χαρακτηρίζουν αυτά τα παιχνίδια.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ατζαγκούν ο οποίος ενώ είχε ενέργεια και διάθεση σε όλη την διάρκεια του ματς πάντα τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Είτε κάποιο λάθος κοντρόλ, είτε κάποια λάθος πάσα, είτε κάποιο σουτ που έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του αγώνα. Ο Νιγηριανός δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΖΕΚΑ: Πολύ τρέξιμο από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμα ντέρμπι. Ο Πορτογάλος προσπαθούσε να κόψει στην άμυνα, να βοηθήσει στην επίθεση, να κρατήσει την μπάλα, να την μεταβιβάσει σωστά και οι περισσότερες μπαλιές περνούσαν από τα πόδια του. Ο Ζέκα στην διάρκεια του ματς έπαιξε τόσο ως δεξί χαφ όσο και ως αμυντικό χαφ και ανταποκρίθηκε σωστά σε όλο το 90λεπτο.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Ο Παναθηναϊκός περίμενε περισσότερα από έναν παίκτη με την αξία του Πράνιτς στην διάρκεια του ντέρμπι. Ο Κροάτης δεν ήταν καθόλου καλός σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση με κάποιες εκλάμψεις στην διάρκεια του δευτέρου μέρους όταν έγινε κάτοχος της μπάλας και προσπάθησε να βγάλει την μπάλα μπροστά. Επίσης φάνηκε να έχει πολλά νεύρα μετά το μαρκάρισμα του Μιλιβόγεβιτς με αποτέλεσμα να δεχτεί χωρίς λόγο μια κίτρινη κάρτα και εν συνεχεία να πρέπει να προσέχει και τα μαρκαρίσματα του.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Κακό παιχνίδι από τον επιθετικό των πράσινων. Δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία στιγμή τον Ρομπέρτο έχοντας όλα και όλα δυο σουτ. Ο ρόλος του μπορεί να ήταν άχαρος καθώς ήταν μόνος του στην επίθεση των πράσινων αλλά και όταν έπαιξε με μπροστά του τον Πέτριτς δεν μπόρεσε και πάλι να γίνει απειλητικός. Πολύ χαζή και η κάρτα που δέχεται στο πρώτο ημίχρονο έστω και αν είναι υπερβολική για ένα ντέρμπι.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Μπήκε στο 62' στην θέση του Μπούι στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να γίνει πιο επιθετικός. Δεν βοήθησε όμως σχεδόν καθόλου τους πράσινους. Η μόνη του σωστή ενέργεια είναι η φάση στις καθυστερήσεις που κατεβάζει σωστά την μπάλα δίνοντας την στον Ατζαγκούν αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε ένα χέρι που μόνο αυτός είδε.

ΜΕΝΤΕΣ: Μπήκε στο 69' αντί του Σίλντενφελντ που ήταν τραυματίας και έπαιξε ως στόπερ. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα και μαζί με τον Κουτρουμπή κράτησε μακριά από την πράσινη εστία τους επιθετικούς του Ολυμπιακού.

ΔΩΝΗΣ: Μπήκε στο 75' αντί του Λαγού σε μια ακόμη προσπάθεια του τριφυλλιού να γίνει πιο επιθετικός. Δεν μπορεί να κριθεί για την παρουσία του στο τέταρτο που αγωνίστηκε αλλά σίγουρα κάνει λάθος όταν χάνει την μπάλα στην φάση του πέναλτι που κερδίζει ο Μήτρογλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ