ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ατζέντα του Φύσσα σε Γερμανία, Πορτογαλία

Η ατζέντα του Φύσσα σε Γερμανία, Πορτογαλία
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας θα ταξιδέψει στην Γερμανία όπου θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League και εν συνεχεία θα "πετάξει" για Πορτογαλία για συναντήσεις στο αθλητικό κέντρο των "αετών".

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο Τάκης Φύσσας θα βρεθεί το επόμενο διάστημα σε Γερμανία και Πορτογαλία για συναντήσεις με εκπροσώπους ομάδων των δυο χωρών ώστε να ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και σε μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ.

Η ατζέντα του Φύσσα περιλαμβάνει αρχικά ταξίδι στην Γερμανία με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να αναχωρεί την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου με προορισμό το Λεβερκούζεν.

Εκεί την επόμενη μέρα, την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, θα βρεθεί στα επίσημα του "Bay Arena" και θα δει την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Λεβερκούζεν και Μπενφίκα.

Κατά την παραμονή του στην Γερμανία θα δει τον Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι διευθυντής ποδοσφαίρου της Λεβερκούζεν, είναι είναι πολύ πιθανό να συναντήσει και κάποιους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια στο πλαίσιο του αγώνα ανάμεσα στην Λεβερκούζεν και την Μπενφίκα είναι λογικό να έχει επαφές και με εκπροσώπους άλλων ομάδων που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου ο Φύσσας θα ταξιδέψει από την Γερμανία στην Πορτογαλία όπου και θα συναντήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού που θα βρίσκεται ήδη στην Λισσαβόνα για το ματς με την Εστορίλ.

Την επόμενη του αγώνα του τριφυλλιού με τους Πορτογάλους ο Τάκης Φύσσας έχει κανονίσει να βρεθεί στο αθλητικό κέντρο της Μπενφίκα και να έχει συνομιλίες με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας τους αλλά και με τον πρόεδρο των "αετών".

Έτσι θα κλείσει ο πρώτος κύκλος των ταξιδιών του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σε Γερμανία και Πορτογαλία ενώ ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο ταξίδι στις αρχές Νοέμβρη με τις λεπτομέρειες ακόμα να μην έχουν φιξαριστεί.

Είναι δεδομένο όμως πως οι επαφές θα συνεχιστούν με τον Φύσσα να προγραμματίζει ταξίδια και σε Ισπανία, Σκωτία και Αγγλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ