ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ράντερς εμμένει σε υψηλές απαιτήσεις για τον Ίσακ

Η Ράντερς εμμένει σε υψηλές απαιτήσεις για τον Ίσακ

Η Ράντερς δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, ο Μίκαελ Ίσακ δεν "καίγεται" να φύγει τώρα και ο Λούκας Βιάτρι που επανέρχεται. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Μίκαελ Ίσακ μπορεί να αρέσει στον Νίκο Λυμπερόπουλο και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά αυτό δεν αρκεί για την υλοποίηση της μεταγραφής. Για να ενταχθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό, απαιτείται η συγκατάθεση της Ράντερς και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

Ο Σουηδός επιθετικός δεσμεύεται έως τις 30 Ιουνίου του 2017 και η δανέζικη ομάδα δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της με λίγα χρήματα. Από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, αξιώνει 500.000 για να παραχωρήσει τον 23χρονο στράικερ, διαφορετικά θα τον κρατήσει ως τη λήξη του συμβολαίου του. Ένα ποσό που σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να καταβάλλει.

Επίσης, δεν ισχύει ότι ο Ίσακ θα πιέσει για να πουληθεί. Ασφαλώς, θα ήθελε να αγωνιστεί από τώρα στον Παναθηναϊκό και έχει εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση. Ωστόσο, επειδή εκτιμά ότι μέσω της Ράντερς επανέφερε την καριέρα του σε ανοδική πορεία, εάν μείνει ως το καλοκαίρι θα το κάνει χωρίς να αντιδράσει.

Ο Λυμπερόπουλος δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Ίσακ, αλλά τα περιθώρια ελιγμών του είναι περιορισμένα. Ιδίως όταν επείγεται να κλείσει έναν επιθετικό, για να παράσχει μία επιπλέον επιλογή στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Για αυτό και έχει στραφεί σε άλλους κοινοτικούς παίκτες, που θεωρούνται πιο εφικτοί στην προσέγγιση.

Επαναπροσέγγιση με Βιάτρι

Η Εστουντιάντες δεν έδειχνε πρόθυμη να παραχωρήσει τον Λούκας Βιάτρι έναντι ενός λογικού τιμήματος, όμως υπάρχουν ενδείξεις αλλαγής. Ο πατέρας και ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ραούλ Βιάτρι, φέρεται να έχει στείλει μήνυμα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού ότι έχουν μεταβληθεί τα δεδομένα για τον γιο του. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι σημαίνει αυτό σε οικονομικά μεγέθη, αλλά ίσως ο Αργεντινός στράικερ με το ιταλικό διαβατήριο να επανέρθει στην επικαιρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίσακ: "Φυσικό είναι να με θέλει ο Παναθηναϊκός"
Ίσακ για το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό λένε οι Δανοί
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ