ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίσακ για το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό λένε οι Δανοί

Ίσακ για το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό λένε οι Δανοί

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό εντείνουν την προσπάθεια τους για να φορέσει από τώρα τα πράσινα ο Μίκαελ Ίσακ ο αθλητικός διευθυντής της Ράντερς τονίζει ότι δεν υπάρχει πρόταση στο σύλλογο της Δανίας από το τριφύλλι αλλά παραδέχεται ότι ο 23χρονος φορ μπορεί να έρθει το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός καίγεται για την απόκτηση ενός επιθετικού και όπως όλα δείχνουν αυτός έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Μίκαελ Ίσακ που είχε απασχολήσει το τριφύλλι και το καλοκαίρι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από το πράσινο στρατόπεδο όσο και από τη Σουηδία οι πράσινοι έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους ώστε ο Ίσακ να έρθει στον Παναθηναϊκό άμεσα.

Την ίδια άποψη όμως δεν συμμερίζονται στη Δανία καθώς από την Ράντερς, ομάδα που θα ανήκει μέχρι το καλοκαίρι, δηλώνουν άγνοια με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Όλε Νίλσεν να δηλώνει στην στην ιστοσελίδα «tipsbladet.dk»: « Δεν ξέρω τίποτα σχετικά, ενώ ο Μίκαελ έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση. Έχει ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει οτι μπορεί να πάει εκεί το καλοκαίρι. Εμείς πάντως δεν έχουμε ακούσει κάτι από τον Παναθηναϊκό από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο».

Το σχετικό άρθρο όμως σημειώνει ότι ο Ίσακ είναι πολύ πιθανό να έρθει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει συμφωνία με την Ράντερς στο οικονομικό κομμάτι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ