ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Βόκολου στη Λατινική Αμερική

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Βόκολου στη Λατινική Αμερική
INTIME SPORTS

Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ για το πως σχεδιάζουν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, να επανακτήσουν πρόσβαση στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και αποκαλύπτει με ποιους θα συναντηθεί ο Λεωνίδας Βόκολος.

Αποτελεί ειλημμένη απόφαση στον Παναθηναϊκό να ασχοληθούν και πάλι με την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο σχεδιάζεται το ταξίδι του Λεωνίδα Βόκολου και επέφερε τη μετάθεση του Χουάν Ρότσα στο τμήμα scouting, με χώρο ευθύνης την Αργεντινή και τις γύρω χώρες.

Ωστόσο, η πολυετής αδιαφορία του Παναθηναϊκού για την περιοχή, του έχει στερήσει τις προσβάσεις που είχε στο παρελθόν και είναι απαραίτητο να τις επανακτήσει, προκειμένου να επωφεληθεί από τις ποδοσφαιρικές ευκαιρίες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Λεωνίδας Βόκολος έχει κλείσει ραντεβού με στελέχη της εταιρίας μάνατζερ Traffic Sports και θα διερευνήσει τις προοπτικές μιας πιθανής συνεργασίας.

Η Traffic Sports είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, συνεργάζεται με τη FIFA, έχει στην κατοχή την πορτογαλική Εστορίλ, τις βραζιλιάνικες Ιτουάνο FC και Ντεσπορτίβο Μπαζίλ και την αμερικάνικη Φορτ Λότερντεϊλ Στράικερς και έχει σύμβαση παραχώρησης παικτών με πολλές άλλες.

Η πολιτική που ακολουθεί η Traffic είναι να εντοπίζει μέσω των σκάουτερ της, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε νεαρή ηλικία, να αποκτά τα δικαιώματα τους και στη συνέχεια, να τους παραχωρεί σε ομάδες ανά τον κόσμο, με στόχο την εξέλιξη τους και την άνοδο της αξίας τους.

Υπολογίζεται ότι στο πελατολόγιο της Traffic βρίσκεται τετραψήφιος αριθμός ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από τη Λατινική Αμερική. Συνεπώς, εφόσον οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συμφωνήσουν σε μία μορφή συνεργασίας, αυτόματα, θα εξασφαλίσουν πρόσβαση σε μία τεράστια βάση δεδομένων, με πολλές ευκαιρίες.

Το ραντεβού του Βόκολου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρίας στο Σάο Πάολο, παρότι η έδρα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ εκείνη την περίοδο θα είναι στο Μπουένος Άιρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ