ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα φωτιά για τους πράσινους που έχουν ανοικτά αρκετά μέτωπα στο μεταγραφικό κομμάτι ενώ την Τετάρτη θα πέσουν οι υπογραφές με τον Ρούμπιν Λοντ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος κατακτώντας τελικά την δεύτερη θέση μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και πλέον έχει το μυαλό του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσουν σε δέκα μέρες με στόχο την πρώτη θέση που θα οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο στόχος των πράσινων είναι την επόμενη σεζόν να βρεθούν στους ομίλους προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα που θα τους βοηθήσουν για την οικονομική τους εξυγίανση και για να συμβεί αυτό θα πρέπει το ρόστερ του τριφυλλιού να ενισχυθεί και να είναι έτοιμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Τον ρόλο αυτόν τον έχουν αναλάβει οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος με στόχο να κλείσουν τις τρύπες και να ενισχύσουν τους πράσινους με τις καλύτερες δυνατές λύσεις άμεσα. Μάλιστα από τη στιγμή που για δέκα μέρες περίπου δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις δίνεται η ευκαιρία στους Φύσσα, Βόκολο να τρέξουν και να κλείσουν κάποια μεταγραφικά θέματα.

Όπως αυτό του Λοντ που έχει τελειώσει αλλά και να προχωρήσουν περαιτέρω τις διαπραγματεύσεις με στόχους που είναι στις κορυφές της μεταγραφικής λίστας και απομένουν οι τελικές επαφές με τους εκπροσώπους τους και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές τους. Ουσιαστικά πρόκειται για μια "καυτή εβδομάδα" στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Λοντ

Ας ξεκινήσουμε με το σίγουρο που είναι η άφιξη του Λοντ. Ο Φιλανδός άσος αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές και να κλείσει ουσιαστικά η μεταγραφή του στο τριφύλλι. Ο Λοντ θα επισκεφθεί φυσικά το προπονητικό κέντρο των πράσινων ενώ αναμένεται να γνωρίσει και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και ίσως κάποιους εκ των συμπαικτών του την επόμενη σεζόν.

Θα πρέπει φυσικά να προσθέσουμε και την άφιξη του Καλτσά με την μεταγραφή να έχει ολοκληρωθεί αλλά τον 24χρονο άσο να έρχεται στην Αθήνα για να περάσει και αυτός από κάποιες απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Συζητήσεις για Εσιέν, Λιζούν και στόπερ

Οι μη αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων δίνουν την ευκαιρία και για κάποια ταξίδια στους Φύσσα, Βόκολο ώστε να συζητήσουν με εκπροσώπους παικτών και γιατί όχι να δουν και κάποιους ποδοσφαιριστές ενώ μην ξεχνάμε ότι στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται και το ταξίδι του Βόκολου στην Αργεντινή.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται φυσικά οι Μάικλ Εσιέν και Ρούμπεν Λιζούν. Δυο παίκτες που απασχολούν δεδομένα τον Παναθηναϊκό και για τους οποίους υπάρχουν συζητήσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι πράσινοι να έχουν κάτι οριστικό στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Ο μεν Εσιέν άλλωστε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και άρα μπορεί να υπογράψει από τώρα αν το επιθυμεί σε άλλη ομάδα ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Λιζούν οι δηλώσεις που έκανε την Κυριακή ο προπονητής του Άγιαξ Φρανκ Ντε Μπουρ δείχνουν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στον "Αίαντα". Οπότε και αυτός μπορεί να βρει την επόμενη ομάδα του με την παρουσία του Αναστασίου να είναι το μεγάλο συν σε αυτή την περίπτωση.

Σε ότι έχει να κάνει με τον στόπερ ο Ρενέ Χένρικσεν είδε το Σάββατο το βράδυ αγωνιζόμενο τον Στέφαν Στράντμπεργκ προκειμένου να τον τσεκάρει άλλη μια φορά και η επιλογή που θα κάνουν οι πράσινοι να είναι όσο το δυνατόν πιο σωστή. Οπότε και σε αυτό το θέμα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις ενώ αναφορικά με τους Χελάντερ και Γουίλσον ο μεν πρώτος παραμένει στο "κάδρο" ενώ οι πιθανότητες ένταξης του Σκοτσέζου στο τριφύλλι φαίνεται ότι λιγοστεύουν.

Εν αναμονή στα χαφ για Αμπέντ, Χαμαλάινεν

Σε ότι έχει να κάνει με τα χαφ ο Αμπέντ παραμένει σε πρώτο πλάνο και σαφώς το γεγονός ότι βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες της Νιούκαστλ είναι θετικό για το τριφύλλι όπως επίσης και ότι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Το θέμα με τον Αλγερινό μέσο όμως αναμένεται να τραβήξει χρονικά αν και οι πράσινοι έχουν ήδη κάνει επίσημη πρόταση στους "ανθρακωρύχους" για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε και την ολοκλήρωση της Premier League καθώς η Νιούκαστλ παλεύει για την παραμονή και αυτό είναι που έχει προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή και όχι κάποια προσθήκη ή αποχώρηση για το ρόστερ.

Κάτι ανάλογο φυσικά ισχύει και με τον Κάσπερ Χαμαλάινεν με τους πράσινους να έχουν στην λίστα τους τον 28χρονο Φιλανδό μέσο της Λεχ Πόζναν και να βρίσκονται σε επαφή με τους εκπροσώπους του χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάτι που να έχει φέρει την υπόθεση πριν την ολοκλήρωση της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ