ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκανε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής και ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί κόντρα στον Πλατανιά με τον Κουρμπέλη βασικό, τον Βλαχοδήμο στο τέρμα και τον Μπεργκ στην κορυφή. Δείτε ποιους επέλεξε ο 48χρονος τεχνικός.

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Πέμπτης για το σχήμα των πράσινων.

Η ενδεκάδα του τριφυλλιού ανακοινώθηκε και επίσημα και ο 48χρονος τεχνικός χρησιμοποιεί ως βασικό τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο ντεμπούτο του με τους πράσινους. Βασικός θα παίξει και ο Τελάντερ ενώ διατηρείται κάτω από τα γκολπόστ ο Βλαχοδήμος και παραμένει βασικός ο Μπουμάλ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπεργκ.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: Βλαχοδήμος Οδ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χούλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Λούντ, Μπέργκ.

Το τριφύλλι θα παίξει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στα γκολπόστ, στην άμυνα ο Μέστο θα είναι στο δεξιό άκρο, ο Χουλτ στο αριστερό και οι Κουτρουμπής, Τελάντερ στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Ρέις θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Λουντ θα έχει επιτελικό ρόλος, οι Μπουμπάλ και Βιγιαφάνιες θα αγωνιστούν ως εξτρέμ και ο Μπεργκ θα είναι ο επιθετικός.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό θα είναι οι: Στίλ, Χουχούμης, Λέτο, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Μίγγος, Βλαχοδήμος Π. Εκτός της τελικής 18άδας έμειναν οι Χατζηγιοβάνης και Ευαγγέλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ