ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή οι Ιβανόφ και Ρινάλντι

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβανόφ και ο Ρινάλντι τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά. Εκτός οι Μαρινάκης, Σάμπα.

Επιβεβαιώνοντας την αλλαγή πολιτικής αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν υπολογίζει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ιβανόφ και Ρινάλντι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο μόνος ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε ήταν ο Σάμπα, ο οποίος ωστόσο κρίνεται ανέτοιμος αφού μετρά λίγες προπονήσεις με την ομάδα, μετά από πολύμηνη απουσία. Ακόμα, ο Μαρινάκης δεν είναι υγιής και μένει στην Αθήνα, ενώ ο Ευαγγέλου ανάρρωσε από την ίωση και θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζέκα και Μολέντο.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνης, Μίγγος.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. ΟΜαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ απόντες ήταν οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού, Ιμπάρμπο.

* Ο Κουρμπέλης θα αγωνιστεί με το νούμερο 21.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ