ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στροφή από Ουζουνίδη, παίρνει μαζί τους "κομμένους" Ρινάλντι, Ιβανόφ

Στροφή από Ουζουνίδη, παίρνει μαζί τους "κομμένους" Ρινάλντι, Ιβανόφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αναγκασμένος ελέω και των αρκετών προβλημάτων που έχει να πάρει μαζί του στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά τους Ρινάλντι και Ιβανόφ που όμως δεν υπολογίζει για τη συνέχεια

Νέοι ή "κομμένοι" αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο καλείται να απαντήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης το απόγευμα της Τετάρτης με την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στα Χανιά για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πλατανιά.

Ο 48χρονος τεχνικός ελέω των αρκετών προβλημάτων, τιμωρίες, τραυματισμοί, απουσίες, είναι αναγκασμένος να συμπεριλάβει στην αποστολή των πράσινων και κάποιων εκ των Ρινάλντι, Ιβανόφ, Σάμπα που θεωρούνται "κομμένοι" και σχεδόν σίγουρο ότι δε θα είναι στα πλάνα του Ουζουνίδη και μετά τον Γενάρη.

Συγκεκριμένα από τη στιγμή που το ιατρικό δελτίο δεν άλλαξε ούτε την Τρίτη και οι Μαρινάκης, Ευαγγέλου δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα ο προπονητής των πράσινων μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον Πλατανιά σε 21 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις είναι γκολκίπερ και στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι τρεις "κομμένοι" αλλά και οι Μίγγος, Χατζηγιοβάννης.

Οι παίκτες που μπορεί να υπολογίζει ο Ουζουνίδης είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Οδ. Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρέις, Σάμπα, Χουλτ, Τελάντερ, Μέστο, Ιβανόφ, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Μπουμάλ, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι και Π. Βλαχοδήμος.

Αντίθετα ο 48χρονος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μαρινάκη (τραυματίας), Ευαγγέλου (ίωση) Μολέντο (τιμωρημένος), Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Εμποκού, (Κόπα Άφρικα), Ζέκα (τιμωρημένος) και Ιμπάρμπο (απών).

Άρα τα κουκιά είναι μετρημένα και πρέπει ή να ακολουθήσουν την αποστολή ή Νέοι ή οι "κομμένοι" ή και οι δυο μαζί αφήνοντας εκτός μόνο τον έναν εκ των τριών γκολκίπερ και παίρνοντας μαζί του στην Κρήτη 20 ποδοσφαιριστές.

Το καλό φυσικά για την περίπτωση των Ιβανόφ, Ρινάλντι και Σάμπα είναι πως ο Ουζουνίδης δεν έχει... προσωπικό πρόβλημα μαζί τους, ούτε θεωρεί ότι είναι από τους παίκτες που βάζουν την.. πάρτη τους πάνω από την ομάδα, όπως θεωρεί για τον Ιμπάρμπο. Απλώς δεν πιστεύει πολύ στις δυνατότητές τους. Από τη στιγμή όμως που οι αριθμοί δεν βγαίνουν θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ