ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απορία του Στιλ για τα play offs

Η απορία του Στιλ για τα play offs
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκ Στιλ θέλησε να μάθει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των play offs και απευθύνθηκε στους χρήστες που τον ακολουθούν στο Twitter, αφού επίσημα δεν υπάρχει κάτι.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν φημίζεται για την οργάνωση του... Το αντίθετο, μάλλον, είναι γνωστό για την ανοργανωσιά, τις ελλείψεις και την αδυναμία των αρχών να καταρτίσουν ένα αξιόπιστο πρόγραμμα...

Οπότε, ένας ξένος άνετα αγανακτεί με την κατάσταση, ειδικά όταν έχει συνηθίσει στο αγγλικό μοντέλο, με το οποίο όλοι γνωρίζουν τον Ιούλιο, πότε θα παίξουν τον επόμενο Μάιο...

Ο Λουκ Στιλ παρότι μένει για δεύτερο χρόνο στην Αθήνα, δεν έχει συνηθίσει τις ιδιοτροπίες στη χώρα μας και είχε τις απορίες του για τις ημερομηνίες των play offs. Προφανώς, αφού έψαξε τις επίσημες ιστοσελίδες και άκρη δεν βρήκε, ρώτησε στο Twitter μήπως και βρεθεί κάποιος να ανπατήσει στις ερωτήσεις του.

"Πείτε μου, σας παρακαλώ, τι γίνεται με τις ημερομηνίες των playoffs για να ξεμπερδεύω με τους φίλους και την οικογένειά μου" ήταν το αρχικό ερώτημα του.

"Το αρχικό πλάνο ήταν να γίνουν τα playoffs 4 με 22 Μαΐου, αλλά τώρα λόγω της αναστάτωσης με το Κύπελλο, αν η ΑΕΚ φτάσει στον τελικό τα playoffs θα γίνουν 11 με 30 Μαΐου" έλαβε την απάντηση.

"Ναι, αλλά δεν θα αλλάξουν θα μείνουν 4-22/5" ρώτησε εκ νέου ο Στιλ, για να λάβει την κατάφαση του συνομιλητή του: "Ναι, το πιο πιθανό".

Δείτε το διάλογο που εκτυλίχθηκε στο Twitter:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ