ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Θα βρεθεί λύση στο τέλος"

Γόντικας: "Θα βρεθεί λύση στο τέλος"
INTIME SPORTS

Την πεποίθηση πως θα βρεθεί λύση στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα εξέφρασε ο Δημήτρης Γόντικας που μίλησε για το ματς αλλά και την φιλοξενία των γηπεδούχων.

Προβληματισμένος αλλά και συνάμα αισιόδοξος εμφανίστηκε για την πορεία των διοικητικών και όχι μόνο εξελίξεων για την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της Δημήτρης Γόντικας.

Ο "ισχυρός άνδρας" των "πράσινων" υποστήριξε πως θα βρεθεί λύση στο φινάλε και παράλληλα τόνισε ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να χαθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού:

Για την τελική έκβαση του αγώνα: "Αν με ρωτούσατε πριν την έναρξη του αγώνα, για το αν θα ήμουν ευχαριστημένος με την ισοπαλία, θα σας έλεγα όχι. Τώρα όμως, με το γκολ στο 93' είμαι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα όχι."

Για το αν τα διοικητικά προβλήματα επηρεάζουν τους παίκτες: "Επειδή το έχω ζήσει, όταν σφυρίξει ο διαιτητής δεν υπάρχουν αυτά. Ευχή όλων θα ήταν να μην υπήρχαν. Η διαίσθησή μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι από αυτές τις ομάδες που δεν θα χαθούν. Θα γίνει κάτι σίγουρα... Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία που έχουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας."

Για τη βοήθεια που περιμένει από τους μετόχους είπε: " Η ομάδα αυτή υπάρχει επειδή κάποιοι είναι μέτοχοι. Άρα κάποιοι έχουν στηρίξει αυτήν την ομάδα. Για αυτό τους έχουμε ενήμερους για όλα, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω πάντως ότι θα βρεθεί λύση στο τέλος."

Για τις δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα σημείωσε: "Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα ποδόσφαιρο, άρα για να το είπε κάτι θα ξέρει."

Για τους γηπεδούχους: " Ο Παναιτωλικός αγωνιστικά ήταν αυτό που περίμενα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Κωστούλα για την δουλειά που έχει κάνει. Αξίζουν τέτοιες ομάδες, που είναι αυτόφωτες, να υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ