ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Ναι, συζητάμε νέο πρωτάθλημα"!

Γόντικας: "Ναι, συζητάμε νέο πρωτάθλημα"!
Γόντικας INTIME SPORTS

Ποιες οι σκέψεις των διοικούντων, των παικτών και των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την Ριζούπολη Νο.2. Αποκάλυψη Γόντικα στο Sport24.gr για σκέψεις των πράσινων για νέο πρωτάθλημα!

Οργή, ντροπή, μίσος, απογοήτευση, εκνευρισμός είναι τα κυριότερα συναισθήματα που διακατέχουν όλους στον Παναθηναϊκό ύστερα από τη λήξη του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Καραϊσκάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και στη συνέχεια.

Συναισθήματα που διακατέχουν άπαντες στο Τριφύλλι ανεξαρτήτως αν πρόκειται για τους μετόχους ή τους απλούς οπαδούς των πράσινων που δεν πίστευαν ποτέ στη ζωή τους ότι θα ζήσουν στιγμές ανάλογες ή και χειρότερες με αυτές που διαδραματίστηκαν το 2003 στη Ριζούπολη.

Και όμως τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ ήταν κατά πολύ χειρότερα ενώ η διαιτησία του Καλόπουλου και των βοηθών του έκανε να μοιάζουν ως πταίσματα μπροστά σε άλλες "καλές διαιτησίες" του παρελθόντος.

Όπως είναι λογικό λίγες ώρες μετά τα όσα είχαν διαδραματιστεί ήταν φυσιολογικό το κλίμα να είναι τεταμένο και κανείς να μην θέλει να παρθούν εν θερμό αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Η διοίκηση μελετάει το πως θα αντιδράσει

Για αυτό και αρχικά όσον αφορά τους διοικούντες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα πάρουν μετά το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ το οποίο αναμένεται εντός των επόμενων 24ώρων, ίσως και μέχρι την Τρίτη. Πάντως στο τραπέζι του Διοικητικού Συμβουλίου θα πέσουν αρκετές προτάσεις, τουλάχιστον αυτό άφηνε να εννοηθεί τα ξημερώματα της Κυριακής στις συζητήσεις του με τους πράσινους οπαδούς ο Δημήτρης Γόντικας.

Αυτές είναι 1) Να κατέβει από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός σε όλα τα παιχνίδια με την ομάδα Κ-20, 2) Να υπάρξει κουβέντα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ώστε να θέσουν εαυτούς τους εκτός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, 3) Να ζητηθεί η άμεση διαγραφή των τριών διαιτητών από τους πίνακες, 4) Να ζητηθεί η παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από προέδρου της Σούπερ Λιγκ και να μην δεχθούν την τοποθέτηση του σε κανένα θεσμικό πόστο από εδώ και στο εξής 5) Να υπάρξουν μέτρα και κατά της κρατικής τηλεόρασης, όσο αυτό είναι δυνατόν, για τη μεροληπτική της μετάδοση στην διάρκεια του ντέρμπι 6) Να σταλεί το βίντεο του αγώνα και των όσων έγιναν μετά στην ΟΥΕΦΑ και τέλος να γίνουν ακόμα και μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση για να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας μάλιστα υπήρξαν συνομιλίες του προεδρεύων αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα με άλλα μέλη αλλά και μετόχους του Δ.Σ. τόσο για να αποφασιστεί η από εδώ και πέρα στάση των πράσινων όσο και η σύγκληση του έκτακτου Δ.Σ.

Γόντικας: "Σκέψη ακόμα και για νέο πρωτάθλημα"!


Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε πιο πάνω και αποκάλυψε πως υπήρξαν επαφές και με άλλους παράγοντες για την δημιουργία νέου πρωταθλήματος!

Τα πράγματα ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αφού ότι είναι να συμβεί θα γίνει μετά το ΔΣ κορυφής της ΠΑΕ στο οποίο, λογικά, θα βρεθούν και οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ που φέρονται αρκετά ενοχλημένοι με τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη.

-Τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός μία ημέρα μετά το ματς; Υπήρξε σκέψη ακόμα και για νομική παρέμβαση μετά τα ίσα συνέβησαν στο παιχνίδι (με ποδοσφαιριστές που χτυπήθηκαν);

"Φυσικά. Είναι μέσα στο μυαλό μας, όμως κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να γίνει σήμερα (Κυριακή). Την Δευτέρα όμως θα υπάρξει συνάντηση όπου θα δούμε πως θα κινηθούμε".

-Η κατάσταση μετά τα όσα διαδραματίστηκαν έφτασε στο σημείο μηδέν. Ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε ακόμα και για αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα, υπάρχει τέτοια σκέψη;

"Ναι ,υπάρχει. Πράγματι αυτή η σκέψη ανάμεσα στους μετόχους. Όμως όπως σας είπα στο ΔΣ που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού".

- Μιλήσατε με κάποιον μεγαλομέτοχο ή παράγοντα άλλης ομάδας για αυτή την ιδέα;

"Ναι , η αλήθεια είναι πως υπήρξε επικοινωνία και με κάποιος παράγοντες. Υπομονή μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα".

Οι παίκτες τα έχουν με τον Τοροσίδη

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν περισσότερο αηδιασμένοι καθώς αυτοί ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και από αυτούς στερήθηκε η νίκη και οι τρεις πόντοι. Οι περισσότεροι βέβαια το Σάββατο το βράδυ βρίσκονταν κάτω υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση λόγω των όσων είχαν γίνει.

Ενώ φυσικά αυτοί μπορούν από τη πλευρά τους να κάνουν λίγα πράγματα με το κυριότερο να απέχουν από την Εθνική ή να θέσουν ζήτημα για τη μη παρουσία του Τοροσίδη από εδώ και στο εξής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Καθώς όσο και αν από την ΕΠΟ προσπαθεί να υποβαθμιστεί το θέμα είναι γεγονός πως υπάρχουν Έλληνες άσοι του Παναθηναϊκού που τα έχουν με τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος "τρελάθηκε"

Άπραγος βέβαια δεν πρόκειται να μείνει ούτε ο κόσμος του Παναθηναϊκού ο οποίος βέβαια τα έχει και με την πράσινη διοίκηση που δεν προστάτευσε το Τριφύλλι. Κάτι το οποίο φάνηκε και από τα συνθήματα στους τείχους της Παιανίας όσο και από της συζητήσεις με τον Δημήτρη Γόντικα.

Οι φίλοι των πράσινων θα προσπαθήσουν με διάφορες πράξεις, αρχής γενομένης με το συλλαλητήριο που θα γίνει το βράδυ έξω από τη ΝΕΤ κατά την διάρκεια της αθλητικής Κυριακής, να δείξουν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το δικό τους χέρι για να προστατεύουν την ομάδα τους. Το βραδινό συλλαλητήριο όμως αναμένεται να είναι μόνη η αρχή καθώς σε συλλαλητήριο υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά παντός όποιου οι ίδιοι θεωρούν υπεύθυνο αναμένεται να μετατραπεί και το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Τα αιτήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τον Δημήτρη Γόντικα το Σάββατο το βράδυ ήταν ξεκάθαρα και πολλά από αυτά ήταν κοινά με τα όσα είχε στο μυαλό του ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ. Μόνο που οι οπαδοί του Τριφυλλιού είχαν και μια ακόμη πρόταση αυτή της απόσυρσης από το πρωτάθλημα και τη συμμετοχή του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Μάλιστα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα περιμένουν να δουν τις κινήσεις της διοίκησης έτσι ώστε να αποφασίσουν τι στάση θα κρατήσουν και ενάντια στους μεγαλομετόχους του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ