ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Να παραιτηθεί ο μπράβος Μαρινάκης"

Γόντικας: "Να παραιτηθεί ο μπράβος Μαρινάκης"
INTIME SPORTS

Η οργή ξεχιλίζει στο πράσινο στρατόπεδο και οι δηλώσεις κατά της διαιτησίας και του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχουν τελειωμό. Ο Δημήτρης Γόντικας, ξεκαθάρισε πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία της Superleague, καθώς λειτουργεί ως μπράβος της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ: "Καθαρά και σταράτα ο νικητής του χτεσινού αγώνα ήταν ο Παναθηναϊκός, κάτι που αποδεικνύεται και από τα τηλεοπτικά πλάνα, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Σε ότι αφορά τη διαιτησία είναι απαράδεκτη, αν δεν διαγραφούν και οι 3 από τους πίνακες σημαίνει πως όποιος έχει την ευθύνη αυτού του πράγματος, δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του και να πάει σπίτι του.

Για ποιους παράγοντες μιλάμε και για ποιο ποδόσφαιρο. Ο κ. Μαρινάκης είναι ο θεσμικός παραστάτης του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, αυτός που δίκην μπράβου έσπρωχνε και έβριζε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια.

Να παραιτηθεί άμεσα από κάθε θεσμικό ρόλο που έχει γιατί το μόνο που κάνει είναι βοηθά τα συμφέροντα του Ολυμπιακού ως μπράβος. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες και όσοι δεν τα ζήσατε δεν έχετε εικόνα από τα αίσχη που έγιναν.

Μου μεταφέρθηκαν παράπονα για τη δημόσια τηλεόραση. Επιμένω ότι αυτά που έγιναν στη φυσούνα είναι απαράδεκτα. Ευτυχώς, κάποιοι τα έχουν καταγράψει από κάμερες και φωτογραφίες μέσω κινητών και ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Δεν μπορεί ο πρόεδρος επαγγελματικής ομάδας και της Superleague να λειτουργεί σαν μπράβος. Αυτά είναι αίσχη.

Αρχικά δεν είχαμε πλήρη εικόνα για τα επεισόδια, ενώ εγώ ο ίδιος άκουσα τον κ. Μαρινάκη να βρίζει τον Σισέ και τον είδα με τα μάτια μου να σπρώχνει τον Νίνη μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό είναι απαράδεκτο. Υπάρχει φωτογραφία με 4 παίκτες που χτυπήθηκαν. Την έχω στο κινητό και έχει δοθεί προς δημοσίευση. Το πρόβλημα είναι πως μιλάμε νοσηρή κατάσταση. Θα δούμε τι θα κάνουμε ως Παναθηναϊκός. Μη φανταστείτε ότι αυτό θα σταματήσει εδώ.

Όταν ήρθε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, ούτε μύγα δεν τον πείραξε. Θα υπάρξει έκτακτο Δ.Σ. Υπάρχουν πολλές σκέψεις και έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή μας στα θεσμικά όργανα, με τη συμμετοχή παικτών στην εθνική ομάδα, αλλά και με τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα.

Έχω πολλούς φίλους Ολυμπιακούς. Αυτά που έγιναν χτες αγγίζουν το όριο του απροχώρητου. Δεν μιλάμε για πλαστογραφία, αλλά για κάτι χειρότερο. Μιλάμε για νίκη του Παναθηναϊκού στο 80' , αυτή είναι η πραγματικότητα. Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια. Η δήλωση του Σισέ έγινε υπό συναισθηματική φόρτιση, αλλά και είναι και βέβαιο ότι όλα αυτά που βίωσαν οι παίκτες τους απογοητεύουν και ειδικά όλων όσων έχουν παραστάσεις από πρωταθλήματα 10-11 ετών από μεγάλα πρωταθλήματα. Θα μιλήσουμε με τον παίκτη μας και θα δούμε τι θα γίνει."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ