ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκτακτο Δ.Σ. για συσπείρωση

Έκτακτο Δ.Σ. για συσπείρωση
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ζήτησε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γόντικα. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα ζητήσει την παραίτηση του Ευάγγελου Μαρινάκη από την προεδρία της Superleague, ενώ θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνει ο Σισέ.

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήταν προγραμματισμένο για μετά το ντέρμπι, ωστόσο, τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη λήξη του ντέρμπι αναγκάζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να επισπεύσουν τη διαδικασία.

Πιστεύεται ότι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, σε συνδυασμό με τα τραγικά διαιτητικά λάθη θα αποτελέσουν μια καλή αφορμή για να ξανά ζεσταθούν κάποια μέλη του Δ.Σ και θα υπάρξει συσπείρωση σε μια δύσκολη στιγμή του συλλόγου.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού θεωρούν ότι οι πράξεις του Ευάγγελου Μαρινάκη μετά τη λήξη του ντέρμπι δεν αρμόζουν με τον πρόεδρο της Superleague.

Μάλιστα, το θέμα αναμένεται να πάρει προεκτάσεις στο ερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Παράλληλα, οι "πράσινοι" θα κοιτάξουν να τελειώσουν την καριέρα του διαιτητικού τρίο του ντέρμπι, καθώς το θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα τους.

Εκτός αυτού, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι και μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ, πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να τον μεταπείσουν στην απόφασή του να φύγει από την χώρα μας.

Ωστόσο, θα γίνει οποιαδήποτε προσπάθεια για να παραμείνει ο Γάλλος σταρ στην ομάδα, γεγονός που θα κάνει τον κόσμο να χαρεί ιδιαίτερα, αφού χωρίς αμφισβήτηση είναι ο πιο αγαπητός παίκτης της εξέδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ