ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Έτσι και το 2012"

Γόντικας: "Έτσι και το 2012"

Ο Δημήτρης Γόντικας ευχήθηκε ο Παναθηναϊκός να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα για τις διαπραγματεύσεις με τους Άραβες επενδυτές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας παραβρέθηκε στη γιορτή του "Πανάθα", την ετήσια γιορτή της "πράσινης" ΠΑΕ για τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Ο κ.Γόντικας αναφέρθηκε επίσης στην αγωνιστική πορεία της ομάδας και στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους Άραβες επενδυτές.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδας, λέγοντας πως " δεν μπορούμε να είμαστε δυσαρεστημένοι. Να συνεχίσουμε έτσι και να επιλύσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει η ΠΑΕ".

Η ευχή του για το νέο έτος είναι "υ γεία σε όλους και να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε", ωστόσο δεν προχώρησε σε καμιά αποκάλυψη σχετικά με τους Άραβες επενδυτές: " Δεν γνωρίζω σε τι επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις".

Δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τα εσωτερικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αθρόα προσέλευση του κόσμου στη γιορτή του "Πανάθα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ