ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για Φάλκενμπεργκ και Παναθηναϊκό γράφουν οι Ολλανδοί

Για Φάλκενμπεργκ και Παναθηναϊκό γράφουν οι Ολλανδοί

Δημοσιεύματα από την Ολλανδία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο Έρικ Φάλκενμπεργκ ο οποίος ανήκει στην Άλκμααρ αλλά ολοκλήρωσε τη σεζόν αγωνιζόμενος με την Νάιμεχεν. (VIDEOS)

Ένα ακόμη όνομα, από την Ολλανδία, τι πρωτότυπο ήρθε στο φως της δημοσιότητας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα της τουλίπας το Τριφύλλι ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Έρικ Φάλκενμπεργκ ο οποίος ανήκει στην Άλκμααρ αλλά ολοκλήρωσε τη σεζόν αγωνιζόμενος στην Νάιμεγκεν.

Το Τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού (αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό) ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του '14 με τον ολλανδικό σύλλογο.

Όπως ισχυρίζονται οι Ολλανδοί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν εδώ και καιρό τον συγκεκριμένο παίκτη, είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν άμεσα τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του και να προσφέρουν στον ίδιο πολυετές συμβόλαιο.

Ο Φάλκενμπεργκ ξεκίνησε τη καριέρα από τις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ και στη συνέχεια προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα όπου την σεζόν 2009/10 σημείωσε 10 γκολ και 2 ασίστ σε 30 αγώνες και αποκτήθηκε από την Άλκμααρ. Στην ΑΖ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί καθώς από το 2010 έως τον περασμένο Ιανουάριο είχε 43 συμμετοχές (28 βασικός) σημειώνοντας 10 γκολ.

Στις 28 Ιανουαρίου παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Νάιμεχεν όπου έχει 14 συμμετοχές (10 βασικός) και έχει σημειώσει 2 γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ