ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπαϊράμι για τρία χρόνια γράφουν οι Ολλανδοί

Για συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπαϊράμι για τρία χρόνια γράφουν οι Ολλανδοί

Τελειωμένη υπόθεση θεωρούν στην Ολλανδία την μεταγραφή του Εμίρ Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό τα Ολλανδικά Μ.Μ.Ε. κάνοντας λόγο για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Ολλανδική ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Τβέντε αναφέρει ότι με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Μονακό ο Εμίρ Μπαϊράμι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα www.fctwente.nu ανάφερε στο σχετικό ρεπορτάζ: "Ο Εμίρ Μπαϊράμι θα φύγει το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Νίκι Κάιπερ.

Ο επιθετικός της Τβέντε θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στο κλαμπ στο οποίο είναι προπονητής ο πρώην επιθετικός του Άγιαξ και της Ρόντα ο Γιάννης Αναστασίου. Μια πολύ καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό".

Οι Ολλανδοί επικαλούνται πληροφορίες από την Σουηδία και αναφέρουν ότι πρόσφατα άνθρωπος του Τριφυλλιού βρέθηκε στο Μονακό και είχε απευθείας συνάντηση με τον Μπαϊράμι ενώ εν συνεχεία γίνεται μια αναφορά στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ