ΣΤΗΛΕΣ

"Μεγάλο ταλέντο αλλά παγκίτης ο Μπαϊράμι"

"Μεγάλο ταλέντο αλλά παγκίτης ο Μπαϊράμι"

Ο Ολλανδός ρεπόρτερ Μπαρτ φαν Ντόιζεβερτ σκιαγραφεί στο Sport24.gr το προφίλ του Εμίρ Μπαϊράμι που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. "Ήρθε ως μεγάλο ταλέντο από την Σουηδία, όμως μετά από λίγο καιρό κατέληξε στον πάγκο".

Ο Εμίρ Μπαϊράμι βρίσκεται προ των πυλών της Παιανίας. Ο 25χρονος αριστερός ακραίος επιθετικός συνοδεύεται από εξαιρετικές συστάσεις μολονότι τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να δείξει τις αρετές του.

Ο Σουηδός διεθνής ανήκει στην Τβέντε, ωστόσο παραχωρήθηκε δανεικός στη Μονακό.

Με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αγωνίστηκε 14 φορές σημειώνοντας ένα γκολ. Οι Μονεγάσκοι ωστόσο δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του.

Έτσι ο Μπαϊράμι επιστρέφει στη βάση του και από εκεί όπως όλα συνηγορούν θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

Το Sport24.gr ζήτησε από τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Μπερτ φαν Ντόιζεβερτ να κάνει ένα flash back στην καριέρα του Μπαϊράμι στην Τβέντε.

Ιδού τι αναφέρει ο ρεπόρτερ από την "χώρα της τουλίπας" για τον πρώην άσο της Έλφσμποργκ.

"Μεγάλο ταλέντο αλλά παγκίτης ο Μπαϊράμι"

"Ο Εμίρ Μπαϊράμι ήρθε στην Τβέντε μετά την κατάκτηση του πρώτου και μοναδικού πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. Αποκτήθηκε ως ένα μεγάλο ταλέντο από τη Σουηδία.

Μάλιστα για την απόκτηση του δαπανήθηκαν 3.000.000 ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της Τβέντε. Ο Μπαϊράμι δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας χάνοντας την θέση του από τον Όλα Τζον, ο οποίος πλέον αγωνίζεται από την Μπενφίκα.

Ο Όλα Τζον προέρχονταν από τα τμήματα υποδομής της Τβέντε καταφέρνοντας να πάρει θέση βασικού από τον Μπαϊράμι. Έτσι οι περισσότερες συμμετοχές του ήταν ως αναπληρωματικός.

"Μεγάλο ταλέντο αλλά παγκίτης ο Μπαϊράμι"

Η Τβέντε τον παραχώρησε ως δανεικό στην Μονακό αφού δεν μπορώ να πω πως εντυπωσίασε ιδιαίτερα με την παρουσία του. Πάντως πρόκειται για για έναν γρήγορο winger με καλή τεχνική και δυνατό σουτ.

Σαν χαρακτήρας δεν δημιούργησε προβλήματα στην Τβέντε. Όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έτσι και εκείνος έχει καταγωγή από τα Βαλκάνια εξ ου και η φιλία τους.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την Τβέντε και στη δεδομένη στιγμή θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία προκειμένου να δείξει το ταλέντο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ