ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γεύμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό

Γεύμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει ντέρμπι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά, ευχήθηκε νίκη στο ντέρμπι αλλά απέφυγε τις μεγάλες κουβέντες.

Ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάει όσο το δυνατόν πιο ενωμένος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ θέλει να δείξει ότι είναι δίπλα στους παίκτες του ακόμα και σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και αυτό έδειξε και στο δείπνο που παρέθεσε την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποδέχτηκε τους παίκτες του Τριφυλλιού αλλά και το τεχνικό επιτελείο σε γνωστό μαγαζί των Νοτίων Προαστίων όπου οι πράσινοι δείπνησαν για περισσότερο από τρεις ώρες.

Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να μιλάει τετ α τετ με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού και φάνηκε ότι διοίκηση και παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα.

Λίγο πριν τις 19:00 λοιπόν άρχισαν σιγά σιγά να καταφθάνουν οι πρώτες παρέες από τους παίκτες. Η αχώριστη τριάδα των Μαυρία, Καπίνο, Φουρλάνου, ο Σεϊταρίδης με τον Πίντο που τελευταία έχουν «κολλήσει», το δίδυμο των Σισοκό και Σο, οι Λατίνοι Φιγκερόα, Φορναρόλι, αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος που εμφανίστηκε την ίδια ώρα με τον Γιάννη Βονόρτα.

Πριν την έναρξη του δείπνου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος έκανε μια ευχή-προπόση το Τριφύλλι να μπορέσει να φύγει νικητής την Κυριακή το βράδυ από το "Γ. Καραϊσκάκης"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ