ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γ. Βαρδινογιάννης: "Το τσάμπα πέθανε..."

Γ. Βαρδινογιάννης: "Το τσάμπα πέθανε..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίλησε για την διαφωνία της οικογένειάς του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την Παιανία, ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει άλλες δωρεές, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα υβριστικά συνθήματα. Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής της οικογένειας του στον ΠΑΟ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γ. Βαρδινογιάννης στην εφημερίδα "Live Sport":

Για τις κατηγορίες σχετικά με το υψηλό τίμημα για την Παιανία: "Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Από της τιμής αυτής που της δόθηκε από τη μεσιτική εταιρία (1.800.000€), εγώ έκανα έκπτωση 600.000€. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά..." .

Για τα υβριστικά συνθήματα που ακούει η οικογένεια του και αν εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια στον κ. Παναγόπουλο: "Φυσικά. Του είπα δεν έχω δει καμία αντίδρασή σας. Τον Παναθηναϊκό σας τον χαρίσαμε. Δεν είδα να καταδικάζετε όλη τη χρονιά με μια ανακοίνωση αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο".

Για την απάντηση που πήρε σχετικά με τα συνθήματα εις βάρος της οικογένειας του: "Μου είπε πως δεν είμαστε εμείς, άλλοι είναι πίσω από αυτά. Δεν ελέχθη όνομα. Αλλά το φωτογράφισε".

Για το σενάριο πώλησης της Παιανίας έναντι 20.000.000€: "Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο... Από τη μια λένε "δεν έχουμε λεφτά" και από την άλλη λένε ότι θέλουν να αγοράσουν την Παιανία".

Για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ: "Συμφωνήσαμε στο τίμημα αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν "δεν έχουμε τόσα λεφτά". Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν. Αλλά αυτό δεν θα γίνει".

Για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός φέτος: "Με πικραίνει η εικόνα του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν μπήκα το 1979 για να εκμεταλλευθώ τον Παναθηναϊκό, μπήκα από μεράκι, εις βάρος της οικογένειας μου και της δουλειάς μου".

Για το πως κρίνει τον Γιάννη Αλαφούζο: "Δεν κάνω κρίση για κανέναν".

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό: "Με τις παρούσες συνθήκες δεν το βλέπω. Έχει αλλάξει τίποτα στον αθλητισμό από τη μέρα που έφυγα;".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ