ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φύσσας: "Όλοι είδαν το πέναλτι εκτός από σένα"

Φύσσας: "Όλοι είδαν το πέναλτι εκτός από σένα"
INTIME SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών και εγκάλεσε με οργισμένο ύφος τον Δημήτρη Θάνο για το πέναλτι που δεν υπέδειξε στον Μπεργκ. "Θα τα πω όλα την Τρίτη" ανέφερε ο Αλαφούζος.

Τα αποδυτήρια των διαιτητών επισκέφτηκε ο Τάκης Φύσσας, μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 1-1.

Ο παλαίμαχος αμυντικός έσπευσε να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του διαιτητή, Δημήτρη Θάνου και το έκανε με ιδιαίτερα οργισμένο ύφος. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν τον ρέφερι υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό για την ισοπαλία και ο Φύσσας εξέφρασε την αγανάκτηση του.

"Εσύ είσαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε το πέναλτι (σ.σ. στον Μπεργκ) εκτός εσένα. Είναι πρεμιέρα και θέλαμε να σας αντιμετωπίσουμε με καλό μάτι, αλλά εσείς μας αναγκάζετε να ασχολούμαστε μαζί σας" τόνισε ο Φύσσας σε έντονο ύφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν και ο Γιάννης Κομπότης, με τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού να κάνει και αυτός τα δικά του παράπονα.

Ενοχλημένος ο Αλαφούζος

Ενοχλημένος με την απόδοση του Θάνου ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, κάτι που ήταν ορατό σε όσους τον συνάντησαν εξερχόμενο από τη θύρα των επισήμων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ματς και αρκέστηκε να απαντήσει ότι "θα τα πω όλα την Τρίτη", εννοώντας την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ