ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φορτσάρει για τα μεταγραφικά

Φορτσάρει για τα μεταγραφικά
Ντιαρά

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις καθώς θέλουν να κλείσουν δυο παίκτες μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Τελειώνει με Καρνέζη, Μαυρία

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως περιμένει να κλείσουν σύντομα κι άλλες μεταγραφές για τους πράσινους, αφού η ομάδα που είδαμε στην Ολλανδία δεν θα έχει, σε μεγάλο βαθμό, καμία σχέση με αυτή του πρωταθλήματος.

Έτσι στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν τουλάχιστον δυο κινήσεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά (σε ένα μήνα περίπου αρχίζει το πρωτάθλημα).

Προτεραιότητα για τον Γιάννη Αναστασίου είναι η απόκτηση ενός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά κι ενός ακραίου επιθετικού (ο Νάνο είναι στις πρώτες λύσεις), ενώ από εκεί και πέρα θα ήθελε δυο παίκτες στη μεσαία γραμμή (έναν αμυντικό μέσο κι έναν δημιουργικό).

Δεν αποκλείεται οι μεταγραφές να συνδυαστούν και με τις αποχωρήσεις, αφού Μαυρίας και Καρνέζης είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσουν τον Παναθηναϊκό μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται.

Τέλος το θέμα του Ντιαρά έχει δρόμο ακόμη, αφού ο Αφρικανός άσος δεν είναι ακόμα έτοιμος οπότε θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να φανεί πότε θα μπορεί να προσφέρει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ