ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι... "κομμένοι" επέστρεψαν και προπονούνται μόνοι τους

Οι... "κομμένοι" επέστρεψαν και προπονούνται μόνοι τους
INTIME SPORTS

Επιστροφή στην Αθήνα για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στο Τριφύλλι με τους "κομμένους" να περνούν την Παρασκευή από ιατρικά τεστ και την Δευτέρα να ξεκινούν μόνοι τους προπονήσεις.

Οι επιπλέον μέρες άδειας που είχαν στην διάθεση τους επτά πράσινοι που δεν υπολογίζονταν ολοκληρώθηκαν και έτσι από την Παρασκευή το πρωί οι Πίντο. Σο, Βελέσκες, Φορναρόλι, Τοτσέ, Βιτόλο και Κουίνσι έπρεπε να βρίσκονται στην Αθήνα για να περάσουν από ιατρικά τέστ.

Αυτό έγινε για τους πέντε πρώτους καθώς ο Βιτόλο θα βρίσκεται στην χώρα μας την Δευτέρα και ο Κουίνσι έχει ζητήσει και έχει πάρει έξτρα μέρες άδεια για να δοκιμαστεί σε ομάδες στην Αγγλία.

Οι Πίντο, Σο, Βελάσκες, Φορναρόλι και Τοτσέ βρίσκονται στην Αθήνα και την Παρασκευή το πρωί πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις ενώ την Δευτέρα θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε ξεχωριστό γκρουπ από τους υπόλοιπους πράσινους υπό τις οδηγίες ενός προπονητή και ενός γυμναστή του Τριφυλλιού.

Τι ισχύει με τους... κομμένους

Η άφιξη τους στην Αθήνα και η έναρξη προπονήσεων με το Τριφύλλι δεν αποκλείεται να τρέξει και τις εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση τους. Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να έρθουν προτάσεις για όλους έτσι ώστε να μπορέσει να τους δώσει έχοντας κάποια οφέλη ή να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς όμως να κληθεί να δώσει και αποζημιώσεις.

Τα πράγματα βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολα καθώς ακόμα και για τον Σο για τον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πει στην Ολλανδία ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα δεν έχει έρθει ακόμα τίποτα. Όπως επίσης και για τον Πίντο ενώ την ίδια ώρα όλοι οι υπόλοιποι δεν δείχνουν μεγάλη διάθεση στο να βρουν ομάδα και να αποχωρήσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ