ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φορτσάρει για τα μεταγραφικά

Φορτσάρει για τα μεταγραφικά
Βιτόλο Μαυρίας Εσπράθα INTIME SPORTS

Καυτός Ιούνιος στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, αφού οι πράσινοι αναμένεται να κλείσουν τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές. Συναντήσεις και με όσους δεν υπολογίζονται.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα φορτσάρει και προχωρά με το μεταγραφικό σχεδιασμό που έχουν ετοιμάσει Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος.

Ήδη στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Εμίρ Μπαϊράμι που δήλωσε πως: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και μακάρι όλα να πάνε καλά", ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πιθανό να έρθουν και άλλοι δυο παίκτες που ενδιαφέρουν τους πράσινους.

Ο Γιάννης Αναστασίου εντείνει τις προσπάθειες του για συμφωνία με τους Μάρκους Μπεργκ και Φάλκενμπεργκ, ενώ νέες συναντήσεις θα γίνουν επίσης με τους Γιώργο Καραγκούνη και Βαγγέλη Μόρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αρκετές ποιοτικές μεταγραφές ενδεκάδας, από τη στιγμή που αρκετοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ αναμένεται να αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι μόνο στη θέση του τερματοφύλακα είναι πλήρεις. Στην άμυνα πρέπει να αποκτηθεί βασικός αριστερός μπακ (με μπακ απ τον Χουχούμη), τουλάχιστον δυο κεντρικοί αμυντικοί αν αποχωρήσουν Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Πίντο

Στο κέντρο υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Σο, Βιτόλο, οπότε οι πράσινοι πρέπει να αποκτήσουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Τέλος η γραμμή που φαίνεται πως θα μείνει έστω και για λίγο... ορφανή είναι της επίθεσης. Τοτσέ, Κουίνσι και Φορναρόλι δεν υπολογίζονται, ο Φιγκερόα δύσκολα θα ανανεώσει, οπότε οι πράσινοι ξεμένουν από λύσεις.

Αναλυτικά το ρόστερ

Τερματοφύλακες

Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης

Αμυντικοί

Σεϊταρίδης*, Σπυρόπουλος, Λαγός, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος*, Χουχούμης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες

Μέσοι

Βιτόλο, Μαυρίας, Σο, Ντίνας, Δώνης, Ζέκα

Επιθετικοί

Τοτσέ, Κουίνσι, Φορναρόλι

Οι.. φευγάτοι

Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Σο, Τοτσέ, Κουίνσι, Φορναρόλι, Φιγκερόα*, Καζιγιάμα*, Εσπράθα*, Μπαρμπαρούσης*, Σισοκό*

Τα συμβόλαια αυτών με * λήγουν τον Ιούλιο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ