ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φιγκερόα ή Τοτσέ, Τοτσέ ή Φιγκερόα, Φιγκερόα ή Τοτσέ...

Φιγκερόα ή Τοτσέ, Τοτσέ ή Φιγκερόα, Φιγκερόα ή Τοτσέ...
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι έχει μαδήσει την μαργαρίτα όλη την εβδομάδα αλλά ακόμα φαίνεται να μην έχει κατασταλάξει στο ποιος εκ των Τοτσέ ή Φιγκερόα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Την ώρα που δέκα από τις έντεκα θέσεις της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού έχουν "κλειδώσει" για το ματς με τον Πλατανιά ο Φάμπρι αντιμετωπίζει τεράστιο δίλημμα για το ποιος εκ των Τοτσέ ή Φιγκερόα θα βρεθεί στην κορυφή της πράσινης επίθεσης με το Τριφύλλι να παρατάσσεται σίγουρα με 4-2-3-1.

Ο Ισπανός τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής έδειξε ότι προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον συμπατριώτη του την ίδια ώρα που τις προηγούμενες μέρες ο Φιγκερόα έδειχνε να είναι το φαβορί για την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα οι άλλες δέκα θέσεις της ενδεκάδας από ότι φαίνεται έχουν βρει τους κατόχους τους καθώς ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποδεχτεί τον Πλατανιά το Σάββατο (30/3) το βράδυ με τους Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, στα δεξιά τον Σπυρόπουλο και αριστερά τον Μαρίνο και στο κέντρο της άμυνας τους Μπουμσόνγκ και Τριανταφυλλόπουλο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρεθεί ο Βιτόλο και δίπλα του ο Ζέκα αντί για τον τιμωρημένο Σο. Η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Εσπάρθα στα δεξιά αντί του Σισοκό, στα αριστερά ο Μαυρίας και στο κέντρο ο Καζιγιάμα.

Η ενδεκάδα θα κλείσει με έναν εκ των Τοτσέ ή Φιγκερόα με όλα τα δεδομένα ανοιχτά και με τον Ισπανό με βάση την τελευταία προπόνηση να έχει το προβάδισμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ