ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φάμπρι: "Είστε ανίκανοι; Δεν έχετε εγωισμό;"

Φάμπρι: "Είστε ανίκανοι; Δεν έχετε εγωισμό;"
INTIME SPORTS

Έξαλλος από την απόδοση τους και την ανεξήγητη κατάρρευση του τελευταίου τετάρτου, ο Φάμπρι απευθύνθηκε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό.

Ο Ισπανός προπονητής ήταν έξαλλος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στα τελευταία 15 λεπτά και για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού", ξέσπασε εναντίον τους και τους μίλησε χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Μόλις εισήλθε στα αποδυτήρια και αντίκρισε τους "πράσινους", άρχισε να φωνάζει: "Αυτό που κάνατε σήμερα, είναι ντροπή. Δεν είναι αντίδραση μεγάλης ομάδας αυτή. Πώς παίξατε έτσι μετά το γκολ; Δείξατε ότι είστε μικροί παίκτες, ότι δεν έχετε τα φόντα να παίξετε στον Παναθηναϊκό. Σας αρέσει κάθε φορά να συμβαίνει το ίδιο; Δεν σας ενοχλεί; Δεν έχετε λίγο εγωισμό;".

Επίμονα, ο Φάμπρι ζήτησε εξηγήσεις για την άτακτη υποχώρηση και τον πανικό του τελευταίου τετάρτου: "Υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο τελευταίο τέταρτο και μπλοκάρουμε; Γιατί; Δεν είναι δυνατόν από το ένα λεπτό στο άλλο. Δεν μπορώ να σας καταλάβω".

Συνέχισε ρωτώντας διαρκώς: "Είστε ανίκανοι; Πείτε μου, είστε ανίκανοι;", ενώ δεν δίστασε να απειλήσει ότι εάν δεν βελτιωθεί η απόδοση τους, ο ίδιος δεν πρόκειται να ανεχτεί το διασυρμό του ονόματός του: "Δεν πρόκειται να σας αφήσω να με ξεφτιλίσετε. Δεν θα με διώξετε εσείς. Αν δεν αλλάξετε, θα φύγω μόνος μου".

Ακόμα, προανήγγειλε ότι θα εφαρμόσει νέα, πιο αυστηρή τακτική απέναντί τους: "Προσπάθησα να είμαι σωστός απέναντί σας, αλλά δεν βλέπω αποτελέσματα. Πλέον, θα μιλήσω εγώ όπως πρέπει προτού να είναι αργά".

Ακολούθως, προέβη σε ατομικές παρατηρήσεις, πάντα σε αυστηρό ύφος. Ο Ζέκα, ο Σισοκό και ο Κουίνσι άκουσαν τα περισσότερα, κυρίως για τις επιλογές τους στο επιθετικό κομμάτι.

Η οργισμένη ομιλία του Φάμπρι έκλεισε με τη φράση "για να παίξετε στον Παναθηναϊκό, πρέπει να διαθέτετε cojones, καταλάβετε το".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ