ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμσόνγκ: "Υπερήφανος για τη φανέλα"

Μπουμσόνγκ: "Υπερήφανος για τη φανέλα"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τόνισε πως δεν υπάρχει ενότητα στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως αισθάνεται υπερήφανος που φορά τη φανέλα των πράσινων.

"Στο τέλος του αγώνα έπρεπε να είμαστε πιο ώριμοι. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, δεν έχουμε καλή ψυχολογία. Τώρα πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι.

Ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι εγώ κάνω πόλεμο στην ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ενότητα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που λέγεται Παναθηναϊκός. Είναι ένας σύλλογος που έχει πολύ μεγάλη ιστορία και όλοι πρέπει να τη σέβονται", είπε αρχικά ο Γάλλος άσος και συνέχισε:

"Όταν φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού είμαι υπερήφανος. Αυτό που θέλω είναι να παίζω και όλα τ' άλλα προς το παρόν αφήνονται στην άκρη.

Δεν είναι ώρα να μιλάμε για το τι φταίει, όλοι έχουν ευθύνη από την κορυφή μέχρι τον πάτο όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με φόβο, αλλά με ελπίδα και ενότητα".

Τοτσέ: "Για γέλια το γκολ που δεχθήκαμε"

"Μας λείπει και κάπως η τύχη. Αυτό το γκολ που δεχθήκαμε και ο τρόπος με το οποίο μπήκε είναι για γέλια, όπως και πολλά άλλα που δεχθήκαμε εφέτος. Είχαμε 1000 ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτοί είχαν δύο, πέτυχαν γκολ και έφυγαν χαρούμενοι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έχουμε ελάχιστες δικαιολογίες. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη. Συνέβη αυτό που έχει συμβεί και άλλες φορές. Παίξαμε 75 λεπτά, πετύχαμε γκολ και νομίζαμε οτι είχε τελειώσει ο αγώνας".

Για το ποιος έχει την ευθύνη, είπε: "Την ευθύνη την έχουμε μόνο εμείς οι παίκτες. Ο προπονητής δουλεύει και στην ψυχολογία και στην τακτική. Θα κάνουμε οτι μπορούμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση, καθώς δεν αρέσει σε κανέναν."

Βιτόλο: "Ίσως δεν αξίζει να παίζουμε στον Παναθηναϊκό"

"Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Καταφέραμε το πιο δύσκολο, να σκοράρουμε δηλαδή. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται... Όταν πετυχαίνουμε γκολ, η ομάδα τότε αγχώνεται.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το λάθος είναι δικό μας. Η ευθύνη είναι δική μας. Ήμασταν σε πολλές στιγμές ατομιστές. Δεν παίξαμε σαν ομάδα. Προσπαθούμε, πολεμάμε αλλά δεν παίζουμε σαν ομάδα.

Τι σας είπε ο προπονητή στα αποδυτήρια; Ήταν πολύ εκνευρισμένος...
Εκνευρισμένος όχι... Είπε πράγματα που έχει δίκιο. Δεν του αρέσουν αυτά που βλέπει. Υπάρχει κριτική.

Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φτάσει στα πλέι οφ;
Δεν περνάει από το μυαλό μας το ενδεχόμενο να μην μπούμε στα πλέι οφ. Είναι όμως σαφές οτι κάνουμε τα πράγματα δύσκολα. Δεν είναι κάτι που έγινε τώρα... Πάμε στο σπίτι θλιμμένοι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και ίσως να μην αξίζει να φοράμε αυτή την φανέλα.

Υπάρχει λύση γιατί ο Παναθηναϊκός είναι άρρωστος;
Δεν χρειάζεται να ρωτάω δεξιά και αριστερά. Έχω την δική μου γνώμη. Είναι θλιβερό να βλέπεις τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση. Όλα όσα είναι γύρω από την ομάδα είναι αρνητικά. Προσπαθούμε και δίνουμε τα πάντα για να είμαστε νικητές και τελικά κάτι συμβαίνει και είτε μας κερδίζουν, είτε μας ισοφαρίζουν. Από εδώ και στο εξής, αν οι φίλαθλοι μας αποδοκιμάζουν, μας γιουχάρουν ή μας περιμένουν έξω από τα αποδυτήρια έχουν δίκιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν αφήνει την σάρκα της στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς με τον Πλατανιά είναι σαν τελικός, προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος;
Από την αρχή όλα τα ματς είναι τελικοί, όμως είμαστε σε μία τόσο κρίσιμη κατάσταση που δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας ούτε μία αστοχία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ