ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εβδομάδα μεταγραφών και προβληματισμού

Εβδομάδα μεταγραφών και προβληματισμού
Παναθηναϊκός απογοήτευση INTIME SPORTS

Μετά και τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού σε φιλικό αγώνα η εβδομάδα που έρχεται φέρνει τουλάχιστον δυο κινήσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Το ρίσκο του Αναστασίου που δεν βγαίνει μέχρι στιγμής

Το 6ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ήταν και το χειρότερο, αφού οι πράσινοι ηττήθηκαν με 4-0 από την Βαλενσιέν και έδειξαν πως αμυντικά δεν έχουν παρουσιάσει καμία απολύτως πρόοδο.

Αυτό ήταν το 4ο "δυνατό" παιχνίδι που δίνει το "τριφύλλι" τη συγκεκριμένη περίοδο και σε αυτά μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία με ενεργητικό πέντε γκολ και παθητικό δώδεκα!

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το παιχνίδι ξεκαθάρισε γι ακόμα μία φορά πως η ομάδα έχει άμεση ανάγκη από ενίσχυση, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την εβδομάδα που διανύουμε.

Εκτός από το κομμάτι των μεταγραφών, όμως, είναι φανερό πως ο Έλληνας τεχνικός ρισκάρει πολύ με την άκρως επιθετική φιλοσοφία που παρουσιάζει στο γήπεδο, αφού δεν υπάρχουν παίκτες αυτή τη στιγμή για να την υποστηρίξουν.

Στο παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των πράσινων βρέθηκε πολλές φορές εκτεθειμένο μιας και τα ακραία μπακ (ειδικά ο Νάνο που δεν είναι καθαρός αμυντικός) ανέβαιναν και είχαν αργές επιστροφές, ενώ ο Μέντες δεν έχει την ταχύτητα για να βοηθήσει γυρνώντας ως τρίτος αμυντικός (ή μπροστά από τα στόπερ) στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Θα φανεί λοιπόν τις επόμενες ημέρες αν ο Γιάννης Αναστασίου προσαρμοστεί στις συνθήκες ή συνεχίσει με το πλάνο του και όπου τον βγάλει. Πάντως όπως είπαμε οι μεταγραφές θα βοηθήσουν.

Τουλάχιστον δυο

Οι πράσινοι περιμένουν την απάντηση του Μαχαμαντού Ντιαρά μέσα στην εβδομάδα, ενώ θα ξεκαθαρίσει άμεσα και το θέμα των Πράνιτς, Καρέλη. Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί κι ένας γρήγορος και δυνατός κεντρικός χαφ (πχ Ατζγκούν), αφού λείπει ταχύτητα από τη μεσαία γραμμή.

Τέλος για το θέμα του κεντρικού αμυντικού φαίνεται πως οι πράσινοι έχουν καταλήξει σε 1-2 περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις σε αυτό το θέμα ακόμα και την Δευτέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ