ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος στον τελικό ο Κλωναρίδης

Έτοιμος στον τελικό ο Κλωναρίδης
INTIME SPORTS

Την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Κλωναρίδης με την ομάδα και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον τελικό της 26ης Απριλίου με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου των πράσινων. Ο νεαρός άσος θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη το πρωί και τότε ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του ή όχι αν και οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση της Πέμπτης τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Μαρινάκη που δούλεψε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αν και το πρόγραμμα περιελάμβανε δυο γκρουπ.

Το πρώτο αποτελούνταν από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ και έμειναν μέσα στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και μασάζ.

Το δεύτερο αποτελούνταν από τους υπόλοιπους πράσινους που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες τον Αναστασίου, Ρούτερ και Φος.

Ασκήσεις με μπάλα ο Σταματάκης

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Σταματάκης την Μεγάλη Πέμπτη για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έκανε κάποιες ασκήσεις με μπάλα. Ο νεαρός μέσος που είχε υποστεί ρήξη χιαστών γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του Βασίλη Οικονομίδη μαζί με τον Ντίνα και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βάλει ποδοσφαιρικό παπούτσι αλλά αθλητικό έκανε κάποιες ασκήσεις με μπάλα προκειμένου σιγά-σιγά να αρχίζει να αποβάλει και τον φόβο του από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε πάθει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ