ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμάζει νέα πρόταση με δύο "συμπαίκτες" ο Βγενόπουλος

Ετοιμάζει νέα πρόταση με δύο "συμπαίκτες" ο Βγενόπουλος
INTIME SPORTS

Βλέποντας πως η υπόθεση με τους Άραβες έχει... παγώσει, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζει την κίνησή του και μάλιστα συζητά με δύο νέους "συμπαίκτες". Διαβάστε το δημοσίευμα.

Νέα λύση για να μην βρεθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε αδιέξοδο φαίνεται πως ψάχνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο εκ των βασικών μετόχων του "τριφυλλιού", ετοιμάζει νέα κίνηση, αφού το deal με τους Άραβες δείχνει να έχει κολλήσει και υπάρχουν πιθανότητες να μην έχει αίσιο τέλος.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα "Goal", ο "Mr MIG" συζητά με δύο νέους "συμπαίκτες", οι οποίοι δεν ήταν στην ΠΕΚ. Πρόκειται λοιπόν για πρόσωπα, που πιθανότατα να μην έχουμε ξαναδεί. Κανείς δεν ξέρει ακόμη.

Ο ένας μάλιστα, είναι μεγάλο και δυνατό χαρτί, όμως θα πρέπει να συμφωνήσει και να συμμετάσχει σ' αυτή τη νέα κίνηση. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα μπορεί να είναι πιο αισιόδοξος.

Όπως και να 'χει, ο "Mr MIG" σκέφτεται να βάλει περίπου 4.000.000 ευρώ στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός με το licensing της UEFA, αλλά και να βγει κανονικά η χρονιά. Σε περίπτωση βέβαια που βρει συμπαίκτες, το ποσό λογικά θα είναι μεγαλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος θεωρεί σημαντικό να πέσει η τιμή της μετοχής από το 1,12 σε 0,33 κι αυτό θα ζητήσουν οι εκπρόσωποί του στο ΔΣ της ΠΑΕ που θα γίνει την Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ