ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ματς με Εργοτέλη θα εκτίσει ο Ζέκα τη ποινή του

Στο ματς με Εργοτέλη θα εκτίσει ο Ζέκα τη ποινή του
INTIME SPORTS

Από το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη θα απουσιάσει ο Ζέκα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Την απόφαση να χάσει ο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη ο Ζέκα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Λεβαδειακό πήραν στο Παναθηναϊκό.

Η απόφαση αυτή έχει ως σκεπτικό το ότι για το ματς της Κυριακής (12/2) κόντρα στην Ξάνθη οι Λέτο και Κουίνσι ίσως δεν προλάβουν να είναι έτοιμοι.

Οπότε δεν υπήρχε λόγος να δηλωθεί για το ματς κόντρα στην Ξάνθη και η απουσία του Ζέκα. Έτσι ο Πορτογάλος θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη και στο Τριφύλλι όλοι ελπίζουν ότι τότε θα είναι πανέτοιμοι και οι Λέτο, Κουίνσι.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ