ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εσωτερικές και εξωτερικές μεταγραφές

Εσωτερικές και εξωτερικές μεταγραφές
Μπιέρσμιρ INTIME SPORTS

Ο Φερέιρα πιέζει για μεταγραφή στόπερ, η διοίκηση του Παναθηναϊκού ψάχνει λύση με Μελίσση και Πετρόπουλο και ο Μπιέρσμιρ φώναξε "παρών"!

Το χαστούκι του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Πανιώνιο ήταν ισχυρό και θα δούμε τις επόμενες ημέρες αν υπήρξε κλυδωνισμός στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, που η αλήθεια είναι πως δεν τα πάει καλά με το θεσμό.

Μέσα σε όλα έχουμε τόσο τις διοικητικές εξελίξεις, όσο και τις μεταγραφικές, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να επιμένει για την απόκτηση ενός αμυντικού.

Όλα λοιπόν θα κριθούν μέσα στο μήνα Γενάρη. Διοικητικά, μεταγραφικά, αποχωρήσεις, αφίξεις. Στο θέμα των μεταγραφών ωστόσο είναι φανερό πως υπάρχει στασιμότητα, ειδικά από τη στιγμή που δεν βρίσκεται λύση με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σεϊταρίδης, Μελίσσης και Πετρόπουλος είναι σε επαφές με τη διοίκηση των πράσινων για να λυθούν τα συμβόλαια τους ή έστω να δοθούν δανεικοί. Σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει το θέμα, έστω με τους δυο, τότε ανοίγει και ο δρόμος για τη μεταγραφή στόπερ.

Θα είναι αυτός ο Πίντο; Μήπως θα είναι ο Μπάμπαριτς; Δεν έχει μεγάλη σημασία, αρκεί να είναι με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή των πράσινων.

Άρπαξε την ευκαιρία

Εδώ να σταθούμε και σε άλλον ένα παράγοντα. Ο Ματίας Μπιέρσμιρ στα τελευταία δυο ματς που αγωνίστηκε (Κέρκυρα και Πανιώνιο) έδειξε σε καλή κατάσταση.

Έτσι ο Φερέιρα, που έστειλε το δικό του μήνυμα την Πέμπτη με την απουσία του από την προπόνηση, βρίσκει άλλη μία λύση από το πουθενά και έτσι δεν θα αναγκαστεί να οπισθοχωρήσει έναν εκ των Κατσουράνη, Σιμάο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ