ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται η πρόταση για Καρνέζη από την Ουντινέζε

Έρχεται η πρόταση για Καρνέζη από την Ουντινέζε
Καρνέζης INTIME SPORTS

Στην συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον εκπρόσωπο του Ορέστη Καρνέζη αναμένεται να μετουσιωθεί σε γραπτή πρόταση το ενδιαφέρον της Ουντινέζε και να έρθει άμεση απάντηση από πλευράς Τριφυλλιού.

Ο εκπρόσωπος του Ορέστη Καρνέζη αναμένεται στη χώρα μας από την Ιταλία όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες μέσα στο Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Εκεί θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον και την πρόταση των Ιταλών προς τους πράσινους και δεν αποκλείεται η απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού να είναι άμεση.

Οι πράσινοι είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν με τα 800.000 που αναμένεται να είναι η σχετική πρόταση.Τόσο γιατί θεωρούν καλά τα χρήματα όσο και γιατί θα ανοίξουν παρτίδες με μια ομάδα του Καμπιονάτο με την οποία θα μπορούν να συνεργαστούν και στο μέλλον.

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλείσουμε το θέμα να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη με την πώληση του Καρνέζη στους Ιταλούς οι οποίοι ναι μεν τον θέλουν αρχικά για να τον δώσουν στην Γρανάδα αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να τον κρατήσουν και οι ίδιοι.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αν ο Καρνέζης πωληθεί τελικά το πιθανότερο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν γκολκίπερ και δεν αποκλείεται όπως γράψαμε ήδη να κινηθεί για συμφωνία με τον Κοτσόλη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ