ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ανακοινώθηκαν Παππάς και Γιάνκοβιτς
Παίκτες του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι οι Νίκος Παππάς και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια τριετούς διάρκειας.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην έχει στην διάθεση του τον Κώστα Κατσουράνη αλλά και τους Λέτο, Κουίνσι που γυμνάστηκαν μόνοι τους. Επιστρέφει την Τετάρτη ο Καντέ.
Κλινήρης παρέμεινε και την Τρίτη, ημέρα επιστροφής των πράσινων στις προπονήσεις, ο Κώστας Κατσουράνης με τον άσο του Παναθηναϊκού να μην δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Παράλληλα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είδε ούτε τους Λέτο, Κουίνσι να μπαίνουν σε φουλ πρόγραμμα καθώς και οι δυο έκαναν μόνοι τους ατομικό.
Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Γκανέζος θα δοκιμάσουν να μπουν την Τετάρτη σε φουλ πρόγραμμα και αν τα καταφέρουν θα τεθούν στην διάθεση του Φερέιρα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.
Από εκεί και πέρα ο Μπουμσόνγκ την Τρίτη γυμνάστηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς μετά από αρκετό καιρό και πλέον μετράει αντίστροφα για να επανέλθει στα παιχνίδια των πράσινων.
Την Τετάρτη τώρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα δει μετά από αρκετό καιρό στην Παιανία και τον Σεντρίκ Καντέ ο οποίος επιστρέφει από το Μάλι και τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα.
Όσον αφορά το πρόγραμμα προπόνησης τώρα όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
Παίκτες του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι οι Νίκος Παππάς και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια τριετούς διάρκειας.
Ανακοινώθηκαν οι 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Με αφορμή τα κλεισίματα και τις συλλήψεις, ο Γιάννης Ιωαννίδης προτείνει ένα ιδεατό μοντέλο πρόληψης νοσηρών φαινομένων. Τα γεγονότα που «βγάζουν μάτι» πρέπει να κοπούν από τη ρίζα. Είμαστε, όμως, διατεθειμένοι να περιθωριοποιήσουμε τα λαμόγια;
Ο Κώστας Πετρωτός αναλύει τους λόγους που οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη στην πιο σημαντική επιλογή του για το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επιστρέφει στη Τζένοα μετά από έναν χρόνο παρουσίας στη Ρόμα, κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ο Έισι Λο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την διακοπή του 3ου τελικού με τον Παναθηναϊκό αλλά και την υπερηφάνειά του για την δεύτερη σερί Ευρωλίγκα, ενώ εξέφρασε την άποψη πως δύσκολα θα παραμείνει τόσο αυτός όσο και οι Σπανούλης, Χάινς.