ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή με απόντες

Επιστροφή με απόντες
INTIME SPORTS

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επανήλθαν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με τους πράσινους διεθνείς να απουσιάζουν όπως επίσης και οι Χουχούμης, Μπεργκ.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό μετά το διήμερο ρεπό που είχαν την Τρίτη και την Τετάρτη οι πράσινοι. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των διεθνών αλλά και των τραυματιών να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα και να ξεκινούν μια μίνι προετοιμασία για το φιλικό με την Βιτορούλ στο οποίο περιμένει να δει αρκετά πράγματα ο Έλληνας τεχνικός.

Το πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα κουραστικό με τους πράσινους να ξεκινούν με το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια έκαναν ταχύτητες και πάσες και τέλος υπήρξε κυκλοφορία της μπάλας.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Έλληνες διεθνείς με την Ελπίδων Λαγός και Καρέλης αλλά και ο διεθνείς με την Νέων Κότσαρης. Επίσης απών ήταν και ο Πράνιτς που έχει ενσωματωθεί στην εθνική Κροατίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τους τραυματίες ο Χουχούμης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Μπεργκ δεν έδωσε καθόλου το παρών έχοντας σχετική άδεια. Την Παρασκευή οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 6 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ