ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει από το εξωτερικό και συναντιέται με Τζίγγερ ο Αλαφούζος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ NEOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOY ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε από το εξωτερικό το βράδυ της Πέμπτης (26/4) και αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχει τετ α τετ με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 3 Μαΐου αναμένεται να ανακοινώσει το πλάνο του για την απόκτηση του 54.7% των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ και την διάσωση του Παναθηναϊκού.

Το προηγούμενο διάστημα είχε τετ α τετ με τον Ανδρέα Βγενόπουλο αλλά και τον Δημήτρη Γόντικα καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Την Πέμπτη (26/4) αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως είχε συνάντηση με τον Τζίγγερ ώστε να του παρουσιάσει το πλάνο του αλλά αυτό δεν μπορούσε να γίνει από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν για προσωπικές του δουλειές στο εξωτερικό με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως ήταν στην Ολλανδία και πως θα επέστρεφε το βράδυ της Πέμπτης.

Με την επιστροφή του στην Αθήνα όμως αναμένεται να δρομολογήσει μια τετ α τετ συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ έτσι ώστε να του παρουσιάσει το πλάνο του, να μπουν όλα σε μια σειρά και φυσικά να μπορέσει εν συνεχεία και αυτός από την πλευρά του να προβεί στις όποιες ανακοινώσεις σχετικά με το πως θα λειτουργήσει το πλάνο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ