ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει για Κάτσε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κάτσε EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Εργκούς Κάτσε για τον Παναθηναϊκό, καθώς παίκτης και ΠΑΟΚ περιμένουν την τελική πρόταση του Τριφυλλιού που καλείται να καλύψει μέρος του συμβολαίου του παίκτη.

Νέες συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα και με τον ομόλογό του στον ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, είχε ο μάνατζερ του Εργκούς Κάτσε, καθώς ο διεθνής Αλβανός μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι!

Ο πρώτος λόγος είναι η διασφαλισμένη θέση βασικού, ο δεύτερος η εμπιστοσύνη Δώνη - Νταμπίζα στις ικανότητές του, ο τρίτος τα... νότια προάστια και η βούληση της συζύγου να παραμείνει η οικογένεια στο λεκανοπέδιο. Υπάρχει και τέταρτη αιτία για το "θέλω" του Κάτσε: η καλή ατμόσφαιρα που βρήκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, η εύκολη προσαρμογή του μετά από έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη (με μικρό, εξάμηνο διάλειμμα στην τσέχικη Πλζεν) και η θετική αντιμετώπιση της κερκίδας.

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει ως δανεικό, με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ (το συμβόλαιό του λήγει το 2020 με τον Δικέφαλο) και όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση του Τριφυλλιού και τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Επισημαίνεται ότι στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε στο β΄εξάμηνο της σεζόν ως δανεικός και... πληρωμένος από τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Γιάννης Μυστακίδης. Τέτοιου είδους συμφωνία αποκλείεται να γίνει εκ νέου και ο Παναθηναϊκός πρέπει να καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του, το οποίο ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Νταμπίζας και ο Δώνης θέλουν Λουντ και Κάτσε και την επόμενη σεζόν, διότι γνωρίζουν ότι αν παραμείνουν οι δυο βασικοί χαφ της ομάδας, μαζί με Τζανδάρη - Δώνη, σχηματίζεται μια αξιοπρεπής και ανταγωνιστική "μαγιά" στη μεσαία γραμμή, στην εκκίνηση μια μεταβατικής και πολύ δύσκολης σεζόν που θα ξεκινήσει με "-6".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ