ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές Φερέιρα για Βούκσεβιτς, Γκονζάλες

Επαφές Φερέιρα για Βούκσεβιτς, Γκονζάλες

Ο Σιμόν Βούκσεβιτς της Σπόρτινγκ και ο Μαριάνο Γκονζάλες της Πόρτο φέρονται να είναι στο στόχαστρο του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενίσχυση του τριφυλλιού.

Η παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Πορτογαλία δεν θα μπορούσε να μην συνδεθεί με μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Εξέδρας, ο τεχνικός του τριφυλλιού είχε τις πρώτες επαφές για να διαπιστώσει κατά πόσο οι περιπτώσεις των Βούκσεβιτς και Γκονζάλες είναι εφικτές.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας, κάτι που είναι μια από τις βασικότερες προτεραιότητες του Φερέιρα για το νέο τριφύλλι.

Ο μεν Βούκσεβιτς αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό και αυτή τη στιγμή η Σπόρτιγνκ του έχει βάλει πωλητήριο. Δεν αποκλείεται φυσικά και η πιθανότητα να παραχωρηθεί ο 23χρονος Μαυροβούνιος ως δανεικός.

Όσον αφορά τον Αργεντίνο Γκονζάλες, μένει ελεύθερος από την Πόρτο και η περίπτωση του είναι πιο εφικτή. Συνεργάστηκε με τον Φερέιρα στους "δράκους", με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον χρησιμοποιεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης.

Για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μποταφόγκο, ενώ να σημειωθεί ότι προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για 8 μήνες εκτός γηπέδων μέχρι και τον φετινό Γενάρη όπου και επανήλθε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ