ΜΠΑΓΕΡΝ

Χάμαν κατά Κέιν: "Θα ήμασταν καλύτερα με 100 εκατ. ευρώ στην τράπεζα και εκείνον στην Αγγλία''

Η αντίδραση του Χάρι Κέιν στο ματς της Μπάγερν με την Ουνιόν
Η αντίδραση του Χάρι Κέιν στο ματς της Μπάγερν με την Ουνιόν © 2024 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Αυστηρή κριτική άσκησε ο πρώην Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντίτμαρ Χάμαν, για τον Χάρι Κέιν, εκφράζοντας ακόμα και την επιθυμία του για την πώληση του παίκτη.

Ο Χάρι Κέιν διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Μπάγερν έχοντας σημειώσει 44 γκόλ σε 45 παιχνίδια. Ωστόσο, μετά τον αποκλεισμό των Βαυαρών από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Άγγλος διεθνής έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων.

Ανάμεσα στους επικριτές του βρίσκεται κι ο Ντίτμαρ Χάμαν, ο οποίος έβγαλε στη σέντρα τον πρώην παίχτη της Τότεναμ.

Ο παλαίμαχος μέσος μιλώντας στο Sky Sports στάθηκε στο αρνητικό σερί του Κέιν μακριά από τίτλους τόσο στην Τότεναμ όσο και στην Μπάγερν .

"Πόσους τίτλους έχει κέρδισει; Έχει νόημα να τον κρατάει η ομάδα; Δεν θα ήμασταν καλύτερα με 100 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα κι εκείνον πίσω στο Νησί;'', πρόσθεσε ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν.

Αυτό που φαίνεται ότι πυροδότησε την αρνητική στάση του Χάμαν απέναντι στον Κέιν ήταν η αλλαγή που ζήτησε ο Άγγλος επιθετικός κατά την διάρκεια του ματς με τη Ρεάλ.

"Ζήτησε την αλλαγή γιατί πονούσε η πλάτη του μετά από 80 λεπτά. Δεν έχω δει ποτέ παίκτη να το κάνει αυτό."

Η κίνησή αυτή του ποδοσφαιριστή, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Γερμανού ο οποίος, ωστόσο, αναγνώρισε ότι το ενδεχόμενο πώλησης του Κέιν είναι αρκετά δύσκολο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ