ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενημέρωσε ο Βόκολος, μετάθεση στην απόφαση

Ενημέρωσε ο Βόκολος, μετάθεση στην απόφαση
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος ενημέρωσε τους Γιάννη Αλαφούζο και Τάκη Φύσσα για τις επαφές τους με τους Στραματσόνι, Παούνοβιτς. Δεν ελήφθη απόφαση, την Τετάρτη πιάνει δουλειά ο νέος προπονητής.

Ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από διήμερη παραμονή στο εξωτερικό και ενημέρωσε τους Γιάννη Αλαφούζο και Τάκη Φύσσα για τις συναντήσεις που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Βέλικο Παούνοβιτς. Οι τρεις άνδρες συσκέφτηκαν και έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, χωρίς όμως να καταλήξουν σε οριστική απόφαση αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Βόκολος μετέφερε όσα ειπώθηκαν από τους δύο υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία, αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο τους, τις απαιτήσεις που έχουν από τη διοίκηση και το κασέ τους. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση, "οι επαφές με τους δύο προπονητές είναι σε καλό επίπεδο, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία".

Τόσο ο Στραματσόνι, όσο και ο Παούνοβιτς έχουν δείξει τη διάθεση τους να έρθουν στον Παναθηναϊκό και θα επιλεγεί όποιος εκ των δύο αποδεχτεί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, προσωρινά η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο (7/11) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Ο Λεωνίδας Βόκολος ενδέχεται να διανυκτερεύσει με την αποστολή, προκειμένου να καθησυχάσει τους παίκτες και να τους ενθαρρύνει για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι εξελίξεις αναμένεται να επιταχυνθούν μετά το σαββατιάτικο ματς και η βούληση των διοικούντων είναι η συμφωνία με τον νέο προπονητή να έχει ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (9/11) ή την Τρίτη (10/11) - υπάρχει προγραμματισμένο διήμερο ρεπό -, ώστε ο κόουτς να προπονήσει την ομάδα την Τετάρτη (11/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και να αρχίσει την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λόγω της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες, θα απουσιάζουν έξι ποδοσφαιριστές, οι τρεις Έλληνες διεθνείς και οι τρεις ξένοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ