ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι του πάθους!

Ο Στραματσόνι του πάθους!

Το Sport24.gr παρουσιάζει το διαφορετικό προφίλ του ιδιαιτέρως εκδηλωτικού Αντρέα Στραματσόνι και τις αντιδράσεις που είχε κατά τη διάρκεια των ντέρμπι της Ίντερ! (VIDEOS)

Για τις ικανότητες του Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να διεξαχθεί μεγάλη συζήτηση... Ούτε μπορεί κανείς να προδικάσει την κατάληξη της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, εάν τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος τον επιλέξει έναντι του Βέλικο Παούνοβιτς. Ωστόσο, αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι ο 38χρονος προπονητής θα δώσει πολλές εκπληκτικές πόζες στους κάμεραμεν και στους φωτογράφους, ενώ υπό τις κατάλληλες περιστάσεις, οι φανατικοί οπαδοί θα τον λατρέψουν!

Ο Αντρέα Στραματσιόνι έχει διακριθεί για τις εκδηλώσεις του μετά τις νίκες της Ίντερ στα ντέρμπι με τη Γιουβέντους και τη Μίλαν και είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τους "τιφόζι", οι οποίοι τον θεωρούσαν έναν από αυτούς!

Στις 6 Μαΐου του 2012, η Γιουβέντους απείχε ελάχιστα από τον τίτλο της Serie A και οι Ίντερ και Μίλαν αναμετρήθηκαν στο Derby della Madonnina για λόγους γοήτρου! Οι νερατζούρι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-2 των ροσονέρι και πανηγύρισαν τη νίκη, με τον Στραματσόνι έκλεψε την παράσταση με τον... μορφασμό της ανατροπής και με τους πανηγυρισμούς του στην "γκολάρα" του Μαϊκόν στο 87'!

Η σεζόν 2012 - 2013 έχει αρχίσει και ο Στραματσόνι κοουτσάρει την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου, ως τυπικά φιλοξενούμενη από τη Μίλαν. Ένα γκολ του Σάμουελ στο 4' έδωσε τους τρεις βαθμούς στους νερατζούρι και ο Στραματσόνι αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς, φωνάζοντας "για εσάς"!

Στις 3 Νοεμβρίου του 2012, η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχτηκε την Ίντερ στο Τορίνο, προερχόμενη από ένα σερί 49 παιχνιδιών χωρίς ήττα. Η πρωταθλήτρια ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά ο Στραματσόνι οδήγησε την ομάδα στον θρίαμβο στο Derby D' Italia με 1-3! Μία από τις παρακάμερες ήταν στραμμένη πάνω στον νεαρό κόουτς και κατέγραψε τις αντιδράσεις του από την αρχή ως το τέλος. Απολαύστε τον!

Σε άλλη μία νίκη της Ίντερ, με 2-1 επί της Τσεζένα στο Τζουτζέπε Μεάτσα, ο Στραματσόνι συνελήφθη από την κάμερα να ξεσπά από την ένταση!

Επειδή ο Στραματσόνι ως νεαρός στην ηλικία, δεν είχε πρόβλημα να ακολουθήσει τη μόδα του Ice Bucket Chalenge, την περίοδο που εργαζόταν στην Ουντινέζε!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ