ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μέρα της απόφασης για προπονητή

Η μέρα της απόφασης για προπονητή

Στην τελική ευθεία σήμερα το θέμα της διαδοχής του Γιάννη Αναστασίου, επιστρέφει ο Βόκολος και δίνει το παρών στην απογευματινή προπόνηση.

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα το θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος επιστρέφει από το εξωτερικό και θα συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τάκη Φύσσα για τα δεδομένα και τις παραμέτρους που διαμορφώθηκαν μετά τις συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον Βέλικο Παούνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση για να μιλήσει στους παίκτες ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον του Ατρόμητου και το βράδυ ή αύριο μέχρι το μεσημέρι οι Πράσινοι θα έχουν κάνει πιθανότατα την τελική επιλογή τους.

Προβλέψεις... απαγορεύονται, καθώς ο Βόκολος κρατά κλειστά τα χαρτιά του και το μόνο που μπορεί να καταγραφεί με βεβαιότητα είναι ότι η διαφορά στο οικονομικό σκέλος με τον Αντρέα Στραματσόνι δεν ήταν μικρή, δεν ήταν όμως και αγεφύρωτη. Επιπρόσθετα, τη δική του σημασία έχει το γεγονός ότι ο 39χρονος τεχνικός έχει “παγώσει” τις επαφές με δύο ιταλικές ομάδες (μια εξ αυτών η Παλέρμο σύμφωνα με αναφορές στον ιταλικό Τύπο) και ότι ο Παούνοβιτς ήταν η αρχική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου.

Βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί, είναι απίθανο να βρεθεί αύριο στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει την πιθανή επόμενη ομάδα του ο διάδοχος του Αναστασίου και βάσει των σημερινών δεδομένων ο “εκλεκτός” αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Αξιοσημείωτο είναι, επιπροσθέτως, πως οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονταν μέχρι και χθες βράδυ σε επί της ουσίας διαπραγματεύσεις με πιο έμπειρο τεχνικό από τους δύο βασικούς υποψήφιους, ο οποίος θεωρούνταν φαβορί. Οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον θα θεωρηθεί έκπληξη αν “αναθερμανθεί” αυτή η επαφή και ο Παναθηναϊκός δεν καταλήξει σε έναν εκ των Στραματσόνι ή Παούνοβιτς, αν και στη λίστα υπάρχει ένας επιπλέον ξένος τεχνικός της “νέας γενιάς”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ