ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μπελόν

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μπελόν
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Νταμιάν Μπελόν με δηλώσεις του υποστήριξε πως το Τριφύλλι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο άσο του Παναιτωλικού.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρετε να βρίσκεται και ο Νταμιάν Μπελόν, άσος του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα στους έξι μήνες που αγωνίζεται στην ομάδα του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα ο 24χρονος Ισπανοελβετός ο οποίος αγωνίζεται είτε σε θέση δεξιού εξτρέμ, είτε πίσω από τον επιθετικό και ο οποίος έως τώρα στην Football League έχει σημειώσει 7 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ σε 18 συμμετοχές αρέσει στο Τριφύλλι.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του στα "Πράσινα Νέα" ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ρολφ Μίλερ.

"Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να έχουμε επικοινωνία με την ομάδα. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Μπελόν αλλά ακόμη δεν έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις" δήλωσε αρχικά ο Μίλερ, ενώ συμπλήρωσε ότι υπάρχουν "μνηστήρες" και από άλλα πρωταθλήματα.

"Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που ενδιαφέρεται για τον Νταμιάν, υπάρχουν ομάδες από την Ισπανία που αγωνίζονται στην Primera Division και παρακολουθούν την περίπτωση του, όπως και ομάδες από την Γερμανία και μία από την Ιταλία, ακόμη όμως δεν υπάρχει τίποτα οριστικό για την επόμενη σεζόν, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες" ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Πρόταση και από τον Αστέρα Τρίπολης

Εκτός από τον Παναθηναϊκό υπάρχουν και άλλες ομάδες που παρακολουθούν την υπόθεση του Μπελόν και φέρονται να έχουν κάνει περισσότερα "βήματα" από τους πράσινους. Μάλιστα εκτός από το Τριφύλλι υπάρχει και άλλη ομάδα από την Super League που έχει απλώσει τα "δίχτυα" της για τον Ελβετοισπανό μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αστέρας Τρίπολης ήδη έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και έχει συζητήσει για συνεργασία, ενώ έχουν υπάρξει επαφές και με την αυστριακή, Στουρμ Γκρατς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ