ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγκεκριμένη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ντελαπλάς

Συγκεκριμένη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ντελαπλάς

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζονατάν Ντελαπλάς ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν στο στόχαστρο τους τον μέσο της Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Ζονατάν Ντελαπλάς πραγματοποιήσε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ και από την στιγμή που μένει ελεύθερος είναι απόλυτα λογικό να υπάρξουν ενδιαφερόμενες ομάδες να τον αποκτήσουν, με αποτέλεσμα η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του να μην είναι καθόλου εύκολη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Βελγίου, αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του, ενώ φαίνεται να καιροφυλακτούν Κλαμπ Μπριζ, Σταντάρ Λιέγης και Βαλενσιέν.

"Το πιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον είναι αυτή τη στιγμή από μία απροσδόκητη πλευρά. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη, οπότε οι ομάδες που ενδιαφέρονται από το Βέλγιο θα πρέπει να βιαστούν", αναφέρεται σχετικά στο δημοσίευμα.

Έτσι όπως έχουν τώρα τα δεδομένα οι "επικίνδυνοι αντίπαλοι" για τους Πράσινους όσον αφορά την υπόθεση του Ντελαπλάς είναι η Κλαμπ Μπριζ και η Σταντάρ Λιέγης που είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση και μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερο συμβόλαιο στον 27χρονο Γάλλο.

Αντίθετα, η Βαλενσιέν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και οι Βέλγοι δεν θεωρούν ότι θα μπορέσουν να δελεάσουν τον Ντελαπλάς να επιστρέψει στη Γαλλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ