ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενδιαφέρον από Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χέρτα για Χριστοδουλόπουλο

Ενδιαφέρον από Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χέρτα για Χριστοδουλόπουλο
Χριστοδουλόπουλος INTIME SPORTS

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ και η Χέρτα Βερολίνου είναι οι δυο ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο μάνατζερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με δηλώσεις του την Πέμπτη υποστήριξε ότι είναι πιο πιθανή μια μετακίνηση του διεθνή άσου στη Γερμανία παρά στην Ιταλία αν και υπάρχει και από εκεί πρόταση και συγκεκριμένα από την Μπολόνια.

Πληροφορίες που προέρχονται από τη Γερμανία θέλουν Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Στέλιος Μαλεζάς, ναι ενδιαφέρεται για να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή άσο ενώ και η Χέρτα Βερολίνου από την πλευρά της έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον.

Η Χέρτα Βερολίνου αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 2η θέση της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της έχοντας δέκα πόντους διαφορά από τον τρίτο και προβάρει ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον Χριστοδουλόπουλο να εντείνει τις επαφές του με τους δυο συλλόγους και να παίρνει την οριστική του απόφαση.

Παράλληλα ισχύει και το ενδιαφέρον της Μπολόνια αλλά οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον διεθνή άσο του Παναθηναϊκού να θέλει να πάρει μεταγραφή για την Γερμανία.

Προσπαθεί να μάθει τους παίκτες του

Την ίδια ώρα στην Παιανία ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ προσπαθεί να μάθει τους παικτες του στην προσπάθεια του αυτή μετά το πέρας της προπόνησης της Πέμπτης είχε τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές, επτά, οχτώ στον αριθμό με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα πραγματοποιώντας θα μπορούσαμε να πούμε και ένα είδος μίνι συνεντεύξεων.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο 57χρονος τεχνικός θέλει να μάθει όσο μπορεί καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και η το δυνατόν όσο πιο άμεσα. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέχρι το ματς της Κυριακής με τα Γιάννινα και τις προπονήσεις που απομένουν να έχει συνομιλήσει με όλους τους παίκτες που είναι στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Νέος γυμναστής

Οι Φάμπρι και Κινγκ δεν θα είναι τελικά μόνοι τους στην Παιανία καθώς από την Πέμπτη κιόλας ένας νέος Πορτογάλος γυμναστής έχει προστεθεί στο τεχνικό τιμ των πράσινων και θα πλαισιώσει τους δυο προαναφερθέντες στην παρουσία τους στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ