ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένας επιθετικός στα υπόψη του Παναθηναϊκού

Ένας επιθετικός στα υπόψη του Παναθηναϊκού

Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού έχουν ολοκληρωθεί για το καλοκαίρι του 2015, όμως υπάρχουν λίγες πιθανότητες για την απόκτηση ενός στράικερ. Ματιές στον Μαυρία.

Η μεταγραφή του Μεχντί Αμπέντ ήταν η 7η και θεωρητικά η τελευταία για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2015. Ωστόσο, υφίσταται ένα μικρό παράθυρο για μία άλλη προσθήκη, είτε μέχρι την επίσημη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, είτε στη διορία για τους ελεύθερους στις αρχές Σεπτέμβρη.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού ρίχνουν διακριτικές ματιές στον Χάρη Μαυρία, ο οποίος παραμένει στην transfer list της Σάντερλαντ και αγωνίζεται και προπονείται με τις ρεζέρβες. Εφόσον διασφαλιστεί η πρόκριση επί της Γκαμπάλα την Πέμπτη (27/8), θα γίνει μία διερευνητική επαφή για τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του σχήματα με εξτρέμ, οπότε θα ήθελε μία λύση στη διάθεση του. Ο μοναδικός καθαρός ακραίος επιθετικός τον οποίο υπολογίζει είναι ο Κλωναρίδης και υπό προϋποθέσεις, παίζουν τη θέση οι Καρέλης, Καλτσάς.

Εάν δεν τελεσφορήσει η περίπτωση του Μαυρία, θα υπάρξει ένα σκανάρισμα στους ελεύθερους επιθετικούς οι οποίοι θα προσφέρονται στην αγορά του Σεπτέμβρη, με ελάχιστες, ωστόσο, πιθανότητες για μία κίνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ