ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελεύθερος ο Αλφάρο, έρχεται στην Ελλάδα

Ελεύθερος ο Αλφάρο, έρχεται στην Ελλάδα
Αλφάρο

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο αποδεσμεύτηκε από τη Μαγιόρκα και η άφιξη του στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται στις επόμενες ώρες.

Ελεύθερος να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Αλεχάντρο Αλφάρο, ο οποίος τερμάτισε τη συνεργασία του με τη Μαγιόρκα το μεσημέρι της Δευτέρας 18/8.

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την ευνοϊκή για τον Παναθηναϊκό εξέλιξη, της αποδέσμευσης του 27χρονου επιθετικού.

"Η Μαγιόρκα και ο Αλεχάντρο Αλφάρο συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο του Ανδαλουσιανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος από αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του" ανέφερε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις Βαλεαρίδες Νήσους, στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Μαγιόρκα ο Αλφάρο και ο ατζέντης του, Αλεχάντρο Καμάνιο, με τους διοικούντες, αποφασίστηκε να αποζημιωθεί με 320.000 ευρώ προκειμένου να συναινέσει στην αποδέσμευση του.

Υπενθυμίζεται ότι οι προβλεπόμενες ετήσιες απολαβές του Αλφάρο ξεπερνούσαν τις 800.000 ευρώ αλλά ελέω του υποβιβασμού της, η Μαγιόρκα δήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί στην κάλυψη τους και του έδωσε την άδεια να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Ο Ισπανός και ο ατζέντης του αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, ώστε ο πρώτος να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ο δεύτερος να ρυθμίσει τα διαδικαστικά της ένταξης του πελάτη του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ